Problem s pamatou sposobeny...

morgano

Dobrý deň, mám 23r. Som mladý chalan a mám problém s pamäťou, bol som na psychotestoch, kde som mal fajn výsledky ohladom logiky, verbálneho testu, testu pozornosti, ale moja pamäť je na tom horšie.
Z 30 obrázkov ktoré som si mal zapamätať behom jednej minúty som si zapametal 11 a v práci, kde hodnotili tieto výsledky by som vraj neprešiel "vťaka" malému počtu vecí na ktoré som si spomenul.

Psychológ sa ma spýtal či som mal v decstve traumu, ja o nej neviem, no môže to mať niečo spoločné? Okrem toho kto mi poradí ako si dostať svoju pamäť do PORIADKU??? Záleží mi na tom a ĎAKUJEM za každú pomoc, prajem pekný deň...

ella_

to je individualne, ja ked som po niekolkomesacnom strese dala vypoved v praci, isla som na skoro trojtyzdennu dovcu a z toho dva tyzdne som nemohla nic robit, vobec rozmyslat nad niecim, citat sprievodcu proste ziadny zaujem a to rada cestujem a spoznavam veci.

matko898989

house ty tu nekecaj moc tvoje prihody lebo ludi len zavadzas asi kazdi vie co ma robit ked ma nejake problmy...a laskavo tu nepis blbosti...SAP

house

Stres, nevyspatost, unava, byva casto spustacom skrytych, alebo genetickych
neurologickych a psychickych chorob
netreba to podcenovat, skora liecba je
najucinnejsia, vsetko sa da liecit.