stitna zlaza?

Príspevok v téme: stitna zlaza?
xia

Uz dlhsie mam problemy s prehltanim, s busenim srdca, potenim, mavam stuhnute ruky, velmi zvyseny apetit a smad, prepadavaju ma aj depresie a casto som nervozna, v noci zle zaspava, ale rano som unavena a aj pocas dna. Tieto priznaky by sedeli k zvysenej cinnosti stitnej zlazy, avsak oci nemam nijak vystupene a ani rapidne nechudnem (ale ani nepriberam)...moze ist aj v tomto pripade a poruchu stitnej zlazy?

xia

dakujem za kazdu radu, k lekarovi by som nerada isla, kedze nie som "naozaj" chora...len uz neviem, co s tym, horcik ale uzivam, v tabletach proti vypadavaniu vlasov-to je dalsia vec, ktora ma trapi. Nadvahu nemam, jem vela ovocia a zeleniny.

milan30

Podľa príznakov to bude najskôr ten horčík. Ale nestačí ho len konzumovať, veľa ľudí si myslí, že keď im to neprejde po užívaní magnézia, že to nebude v jeho nedostatku. Pritom príčina môže byť hlavne v tej štítnej žlaze, alebo v zlom absorbovaní cez zanesené steny čriev a nedostatku vitamínov. Veľké dávky magnézia spôsobujú hnačky a tým ho naopak ešte viac strácate.
www.altechniky.com