Affinitone vs. Dream Matte Mousse

Príspevok v téme: Affinitone vs. Dream Matte Mousse
olivijka

na uvod-viem,ze tema o make-upoch tu je ale ja chcem porovnavat len tieto 2 (affinitone a penovy dream matte )konkretne make-upy!!!!
fakt som nerozhodna,prosim poradte ktory,medzi moje poziadavky patri aby:

-NEROBIL V ZIADNOM PRIPADE FLAKY

-DLHO VYDRZAL,AJ KED SA NEBUDEM MOCT PREPUDROVAT A ABY ZNIESOL AJ LETNE HORUCAVY

-aspon stredne krytie

- a aby bol vhodny na mastnejsiu plet s lahsim akne-teda aby mi aj neupchaval pory

tak ktory teda?affinitone alebo dream matte mouse?

gubi

Ja som objavila Dream Matte Mousse od Maybelline ešte pred rokmi v Anglicku a nemôžem naň dopustiť. Pravda je, že roky tiež ako podkladový krém nepoužívam nič iné ako obyčajnú modrú Niveu. Mám zmiešanú pleť, ak si nič nedám, je suchá, ak hocijaký krém, je mastná:). Ale modrá Nivea je aspoň pre mňa ako podklad výborná. Make up sa mi pri natieraní nežmolkuje a pleť mám po jeho nanesení s jednoliatym odtieňom. Farebne mi vyhovuje Fawn 040. Len škoda, že ho už v DM nemôžem nájsť. Možno, ak ho prestanú vyrábať, vyskúšam Affinitone:). Len toľko som chcela.

Nephilim

mala som oba, ten penový som darovala kamoške, kedže mne nerobil dobre, Affinittone je úplne super:-) ten si pochvaľujem:-)

Nephilim

mala som oba, ten penový som darovala kamoške, kedže mne nerobil dobre, Affinittone je úplne super:-) ten si pochvaľujem:-)

simka111

Chcela by som si kupit dream matte od maybelline,dnes som si skusala tester tohto mejkapu ale zdal sa mi akysi mastny.. a dost tazko sa mi potom zmyval z ruky..tak neviem ako by zareagoval na akne, mam pocit ze sa velmi zanesu pory a budem mat plet horsiu.. kazdy typ pleti reaguje inak ale neviem...ma niekto skusenosti????????????????

odpovedam

Affinitone je skvely make up :-), podla mna zas posobi velmi prirodzene, plet mi vyhladzuje a vyrazky v ziadnom pripade nezhorsuje, ma stredne krytie. Ja ho mozem len chvalit :-)

stanuška

affinitone... nieje dobry... :D mam doma taku zbierku make-upov.... že normalne možem ich predavat.. :D
affinitone posoby jak omietka... nevydrži dlhoo.... a vobec nezakryje.... nemam ani akne ani nič poodobne.. použivam len make-up na pehy... :( poradi mi niekto lepšiii ?? čo by zakryl pehy a vydržal aspon 7hodin ???

mahathma

mam mam take trosku akne a zmiesanu plet, skusala som obidva.
Ten penovy sa mi blbo roztiera, síce zmatní, ale tam, kde mam suchsiu plet, alebo nejaku nerovnost, robi fliaciky a vysušuje a zda sa mi, ze nevyzera moc prirodzene.
Teraz som si kupila Affinitone, velmi dobre sa roztiera, podarilo sami trafit aj dobry odtien (Golden beige) a prekvapivo dlho vydrzi na tvari. Ja sa v teple dost potim na tvari ( na cele a nad hornou peroua tak :( ) a ked som si pot jemne zotrela vreckovkou,tak makeup zostal na tvari :)
co sa tyka zmatnenia dream matte mouse rýchlo zmatnil, ale asi o 2-3 hodky sa mi plet znova zamastila. Affinitone si davam bez pudru, alebo len fakt trosika pudru na stetec na celo a nos a vydrzi matny cely den. Vcera bolo dost teplo, behala som po meste od 10 do 18 a normalne ma prekvapilo, ale ten tekuty makeup to prezil :)

Sonka2811

mala som oba make upy....affinitone je ovela lepsi ako matte mousse...,lebo mousse-zle sa rozotiera,vysusuje plet,zvyraznuje akne,..je cely na figu,...affintone je podla mna o dost lepsi, aspon ja som celkom spokojna, lebo dobre kryje, nie je mastny a ani nevysusuje a ked to zafixujem pudrom, je to podla mna super xP

jaja

Stay matte je taky otrasny mala som ho a bol taky jak omietka taky divny neviem popisat alee nevyhovoval mi ani trosku neviem jak ostatnym