Deformacia penisu

reakter

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.net a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

ugy

Neexistujú dva rovnaké penisy. Každý by chcel mať krásny rovný, hrubý a dlhy penis. Úprava penisu operáciou, ak sa nejedná o vrodenú poruchu, ktorú by mohla preplatiť poisťovňa, je náročná a drahá. Rôzne zakrivenia penisu väčšinou partnerkám nevadia. Ale kto by sa chcel chváliť tým, že má krivý penis? Väčšina zakrivenia penisu je dôsledkom masturbácie jednou rukou, čo má za následok, že pravák si ohne penis doľava a ľavák opačne. Väčšina zakrivenia vznikne počas rastu, toto sa nedá napraviť, tak ako sa nedá napraviť, ako každá porucha, ktorá vznikla pri raste.
Chlapcov treba poučiť podľa známeho vtipu: Hovorí otec svojmu 12 ročnému synovi "Mne vôbec nevadí, že si ho honíš 8-10 krát denne, len si musíš striedať ruky.

oooiiii

Plne vas chapem,lebo ti co tu hovoria ze na tom ze je krivy nezalezi sa mylia. urcite to nieje najpodstatnejsia vec na svete,ale da to muzovi zabrat aj na psychike ked vidi ako vyzeraju a stoja ostatne penisy dohora a jeho stoji dole. mam to iste,ked mi stoji je uplne dodola,vyzera ako keby ani nestal a na polohu misionar nemam sancu;(
Nejaka rada?

Pitino

Mne doposiaľ keď sa stoporil bol vždy smerom hore a teraz asi 3-4 mesiace sa od koreňa cca 2-3 cm ohne nadol. Užívam lieky na zväčšenú prostatu, neviem či to neni aj tým? I keď lieky užívam už 3 roky začalo sa to prejavovať len teraz.

hjfzuk

ja mam takysto taky problem z pociatku som myslel ze to je preto ze je dlhy 20 cm ale zistil som ze to je moja chyba v nohaviciach som ho mal smerom dolu a asi tak 4 mesiace si ho davam smerom hore a uz sa trosku zrovnal teraz ho mam stale hore kde kolvek si ho dvihnem bez hambi

kalimero cz

Zdravím a obracím se na Vás s dotazem, týkajícím se tvaru mého penisu. Problém je v tom, že při ztopoření mi penis směřuje směrem dolů, místo nahoru, tedy na první pohled to vypadá, že mi akorát ztvrdne a zvětší se, všiml jsem si, že od těla až ke kořenu penisu má správný směr, ale těsně u kořene následuje prudký ohyb směrem dolů, nevím co s tím, zdali je to nějaká vada či deformace, nebo zda-li to lze vyřešit nějakým chirurgickým zákrokem. Chtěl bych, aby se můj penis při ztopoření opravdu ztopořil.

Děkuji za odpověď.

RevanX

tvar penisu je roznorody, takisto ako je to napr. u zien s tvarom pyskov. Tazko by si hladal dva identicke tvary. To, ze ten tvoj je zakriveny nadol, neznamena, ze je s nim cokolvek zle a ze to bude na prekazku plnohodnotnemu sexualnemu zivotu. Operacny zakrok je mozny, vykonava sa vsak len v krajnych pripadoch, t.z. ak tvar pri erekcii brani pohlavnemu styku, pripadne jeden z partnerov pri nom pocituje bolest. V tvojom pripade odporucam polohu "od zadu", kedy partnerka klaci na kolenach a dochadza k priamej stimulacii bodu G. Vela zdaru!