Bolest pri sexe

Príspevok v téme: Bolest pri sexe
vesna

Ahojte,
prosim vas, mam jeden zavazny problem a tym je velmi neprijemna bolest pri sexe. Vysledky sterov mam vsetky v poriadku, z anatomickeho hladiska som v poriadku tiez (nie som uzka, posva v poriadku, ziadne hrcky, vycnelky atd). Mam 23 rokov a sexualne som zacala zit pred 3 mesiacmi. Avsak od prveho styku pocitujem bolest az doteraz (teraz mame uz mesacnu pauzu). Lekar mi zistil iba to, ze mam citlivy krcok maternice (Tym by som odovodnila obcasnu bolest "tam vyssie"). Lenze mna strasne boli pri vchode do posvy, take ako stipanie, na tej dolnej strane, kde je svalovina. Ako vojde dnu a troska sa meni smer nahor, proste tam nedaleko od vchodu zdola, alebo zrovna pri vchode. Naozaj si to neviem vysvetlit. Kedze mam stery v poriadku, zvacsa sa odvolaval na psychiku, ale to by som ja nepovedala, davalo by to urcitu logiku (aj ked ja fakt nei som nervozna, no teraz uz hej) lenze mne sa sem-tam ta bolest objavi aj pomimo (nie je to vyslovene bolest, iba akoby som citila ten bod tam, ale je to veeelmi ojedinele...).
Je mozne, ze by som tam mala nejake nervove zakoncenie?? Preboha, s takym niecim sa potom asi nic neda robit...to som odpisana na cely zivot!! Taktiez mi odporucil vysadit tampony na skusku (tomu sa moja extermne silna mensruacia "urcite potesi" - kedze ten bod citim prave pri vytahovani tampona, take jeeeemne svrbenie, ale FAKT OJEDINELE). Alergia na latex by to nemala byt, kedze ma to boli hned od vniknutia. Tak asi tolko k tymto aj najmensim detailom.
Prosim vas, privitam hocijaku radu... Neviete nejake kremiky, vyvary, cajiky, mne uz je jedno co, cim by som si to tam mohla zdola sem tam natierat? Mozno je to podrazdene alebo fakt alergicke, ale na co a z coho!! Som zufala, a strasne sa bojim, je to velmi neprijemna bolest, nevydrzim ani dokonca!! Teraz uz iba celu dobu placem a neviem co s tym dalej. Pojdem este k jednemu lekarovi do BA, ale moj lekar tvrdi, ze sa asi nebude mat coho chytit, kedze vsetky vysledky su okey, tak ako aj veci "naoko" :(.

čiči

hej baby laparoskopie sa nemúsíte vôbec báť teraz mi ju robili , tiež som mala problémy s bolesťami v podbrušku a pri sexe a taktiež ráno tlaky pri močení našli mi tam zrasty... ale aj tak ma to ráno pobolieva ete stále... tak si myslím že to bude niečo s močovým mechúrom aj... a tá laparoskopia je úplne pohoda nebolí to a jazvy neostávajú veliké úplne malé ich mám a rýchlo sa hoja.... tak držím vám palce...

AdamKrt

Chytila si asi infekciu. Popytaj sa v lekarni na Canesten krem, ci vaginalne tablety. Alebo chod ku gynekologovi....

Balkovska

CHcela by som sa opytat mam 18 rokov a mala som prvy krat pohlavny styk po pohlavnom styku pocitujem palenie,svrbenie...trva to aj 3 dni je to normalne??....

nikdo owen

ahojte...ja som tiez dlhodobo pocitovala bolest priblizne tam kde ty opisujes, bolest hned ked do mna priatel vnikal a hlavne to sklamanie, ze uz 1 sex za dva dni je na mna privela. tak som preliecila tiez cajovnikovym olejom a pauza na 3 tyzdne, pouzivam najlepsi lubrikant aky som vyskusala (a to ich vazne bolo) doer medical silk (-odkaz odstránený- si o nom precitaj a vazne je vyborny a je malicky, tak ho nosim i v kabelke hihii), ked niekedy citim bolest tak natriem KitoCrema (najdes v lekarni i na nete popis). Hlavne mi pomohlo, ze som prestala pouzivat mydla na intimnu hygienu( konkretne Lactacyd), znie to neuveritlne, ale je to tak, mozno kvoli tomu som mala neuveritelne citlivu posvu,teraz uz iba oplachujem vodou a stoji mi to za to ;). moze to tiez byt podobny problem ako precitlivelost na nejaky pripravok, alebo praci prasok. jednoducho skusit i tieto vyrianty.

extra.class

ahoj ja mam presne take iste problemy sexualne zijem od 17tich teraz mam 23 a mam presne taku bolest co opisujes od juna a nie sa jej zbavit. mam urobene komplexne vysetrenia mala som chlamydiu a kvapavku a zapal mocovych ciest lebo tiez ma zle liecili a hovorili mi ze mam vsetky (iba tie klasicke stery) v poriadku negativne, upne zanedbana starostlivost mozno keby ma dobre liecili na tu chlamydiu nemala by som dnes taky problem. no a to to zvalovali este na psychiku ze mi chceli dat antidepresiva. teraz som tiez vymenila dr. zo za za dr. z ba, ale nie moc lepsie mozno ze mi predpise ist na laparoskopiu ked sa nic ine nezistilo doteraz a to je ze mi daju do maternice kameru uspia ma ale neviem ci sa mi chce do toho ist jak mi nic tam nezistia mat jazvy tam na bruchu neni moc dobre. som pekne zufala a uz som aj vysadila sex je to uplne znicujuce aj pre mna a doktori su velki deletanti hovoria ze si mam kupit lubrikant ale ja viem ze niesom v poriadku!