Lupiny, suchá pokožka hlavy

Príspevok v téme: Lupiny, suchá pokožka hlavy
limetka335

ahojte:) dúfam, že mi bude vedieť niekto poradiť... môj frajer má už dlhý čas na hlave ako keby lupiny - no nie sú to lupiny v pravom slova zmysle ale ako keby sa mu šúpala pokožka na hlave.. také biele sa mu ošupuje a veľmi ho to svrbí.. má to už viac rokov a skúsil veľa vecí ale nič mu nepomáha... ani kožná mu nejako pomohla, tak teraz má ísť k inej... chcem sa vás ale spýtať či by ste mi vedeli poradiť nejaký šampón, domáci zábal alebo niečo podobné čo by mu mohlo poradiť... dakujem za odpovede:)

Mortisa

Prosím vás poradte mi niečo na suchu a svrbivu pokožku hlavy....ked sa začnem škrabat mam tie jemne lupiny všade po vlasoch akoby som mala na nich jemny piesok kedže mam dlhe vlasy po pás tak mi to velmi prekáža ,vadí prosím poradte mi niečo nejake domace recepty zabali nie šampony .....

kvietok369

Ak by mal niekto problém so suchou pokožkou tak:kúpte obyčajný olivový olej na varenie a vždy pred umytím natriet celú pokožku .Ďalej v lekárni tabletky ktoré obsahuju kvasnice ,najlepšie prírodné.Vlasy umývajte head and shoulders a nefenujte a ani nepoužívajte kondicioner.stále premastujte pokožku.
Dúfam že Vám to pomohlo!

majbeli

ja som skušala rozne veci z lekarne a nič mi na to nepomahalo,kupila som si obyčajny šampon garnier fructis prosti lupinam vlasy treba navhličt studenou vodou a zmyvat teplou,problem po 3 umytiach zmizol :)

Saška

Dobrý den Mám Suchu Pokožku A mám Lupiny a nič sa stým nedá robiť Umyvam si Vlasy Nedelu :) Vždy A Dávam Nato olej a nič nemohli by ste my poradiť prosim Vás Dakujem .

bellinka

limetka , mojmu priatelovi ktory mal tiez taketo problemy zabral z vela samponov vichy sampon je fakt super odkedy ho pouziva tak nema vobec ziadne problemy , odporucam vyskusat

Bebe45

Chcem sa Vás spýtať ak sa u vás vyskytne problém napr. suchá svrbivá pokožka, suché lupiny vo vlasoch alebo aj príznaky psoriázy na koži kde vyhľadáte prvú pomoc? sú to výrobky z drogérie, návšteva lekárne alebo okamžite navštívite kožiara?

Bebe45

ja som mal rovnaký problém ako sa opisuje v úvode. Nešiel som ku kožnej,ale v lekárni mi poradili upokojujúci šampón PSORISTOP a PSORISTOP dermo krém . Účinnou látkou je extrakt z mahónie cezmínolistej, ktorý mi už po 2 dňoch upokojil svrbenie a lupiny sa mi postupne strácali a netvorili sa nové. Asi po mesiaci mi zmizli aj červené fľaky na pokožke hlavy. Je to novinka na trhu a sú fakt účinné a neobsahujú žiadne dráždivé látky ako sú v bežných kozmetických výrobkoch.