Rast fúzov

zuzulienka9

neviem, či tá žihľavová voda pomôže - neskúšal som ale mne pomohol Beard Doping od angrybeards ... Tak ak nezaberie žihľava skús ten ;)

Samo1178

Mám 15 a chcel by som mať väčšiu bradu a fúzy,kúpil som si olejček alpa luna zihlavova voda na vlasy.Pomôže mi to na bradu?

Peter B

Holenie je pre nedozretých chlapov a chlapcov. TheBeardClub com, pozrite si túto stránku a možno budete mať bradu ako Zeus. Lev je kráľom zvierat a ako symbol má chalan veľmi peknú bradu :)

trom8

Nič, len genetika, genetika, genetika. Hormóny sú somarina, je z toho viacej problémov ako úžitku (vedľajšie účinky), najlepšie je sa holiť ak začnú rásť prvé fúziky, 4 krát často a raz aspoň 2 týždne nie (aby tie, ktoré chcú začať rásť, mohli vyrásť trošku dlhšie, nech môžu ztmavnúť a zhustiť) a nič viac len toto. Žiadne hovná potierať na ksicht (:D:D), žiadny med, nič, len modliť sa a nevšímať si to :) (22 rokov, brada akurát :D)

prezyvko

tak tak, Odin má recht. pripravte žiletku, zapnite Under the Northern Star a za 10 minút sa môžte pustiť do holenia :)

ak vám ešte nenarástli prvé fúzy, tak sa za tým ani moc nesúrte (nejakými suplementmi), u každého je to predsa inak. akurát tým môžte niečo pokaziť :) ja som začal na strednej a holil som sa skoro každý deň (čomu sa teraz čudujem). po pár rokoch sa holím niekedy raz za týždeň, inokedy za dva a úplne mi to vyhovuje.

Fredor

ja nam tak 10cm bradu uz rok a nechce rast dalej mam 17 a hladam nejaky sampon alebo nieco co podporuje rast brady predpokladam ze sampon na rast valsov by pomohol ale valsy a brada nieje to iste tak ak ma niekto skusenosti ...