Po tvári mám samé čierne bodky

Príspevok v téme: Po tvári mám samé čierne bodky
jahodka1169

Ahoj, mám taký problém a to ten, že po tvári mám samé čierne bodky a navyše sa mi robia nepekné vyrážky...neviem čo mám robiť..vyskúšala som toľko kozmetických prípravkov..a nič..teraz mám Garnier a to ako tak pomáha, ale problém to nevyriešilo chcela by som sa zbaviť akné a to raz a navždy.aj som bola u kožnej ale tá mi veľmi nepomohla..namiesto pomoci sa môj stav len zhoršil.
Čo mám používať, aby som už mala pokoj??.
Vopred ďakujem za rady..=))))

mel6662

Sice ti to pomoze ked ti ich kozmeticka povytlaca,ale neskor sa ich bude robit stale viac a viac.Skusila som aj vela kozmetickych pripravkou,napr. tu cistiacu vodu Clean and clear,co davali v telke proti ciernym bodkam,ale zda sa mi,ze ich mam este viac a nic nepomaha.

sweet_lolitta

kozmeticka ta toho zbavi raz dva. cierne bodky musi ona povytlacat a az potom si doma mozes osetrovat pokozku kozmetikou, ktora ti zabrani ich vzniku, no uz vniknute sa musia len mechanicky vytlacit, inac nezmiznu.

samliova

Pomôže ti krem s obsahom striebra len si daj pozor na značku!Je antibakteriálny tak čistí a zároveň chráni cez deň. Ak chceš konkrétnu rad píš na samliova@azet.sk