je mi...hrozne

jasmika

V živote máme veľa takýchto hrozných dní.Aj ja teraz taký jeden prežívam, ale treba myslieť na ľudí, ktorí sú okolo nás. Ako by sme ich ranili, keby sme si vzali život. A o koľko pekných chvíľ by sme ešte prišli...Vydrž to ..

000000001

moja, nerozmýšľaj nad takými hlúposťami, choď radšej za svojim dr. aby ti zmenil liečiky ktoré ti budú pomáhať a uvidíš hneď ti bude lepšie. Ja som mala ten istý problém, toľkokrát som sa chcela zabiť aj sa mi to raz skoro podarilo a liekov som toľko vyskúšala, vzdala som to už x krát lebo som už neverila že sa mi dá pômôcť a teraz mám také liečiky ktoré mi konečne pomohli a konečne môžem povedať že mi je fakt dobre. Snaž sa žiť! A nie len prežívať, nemysli na smrť ale radšej na niečo pekné, keď si už na dne tak už horšie to nemôže byť už to bude len lepšie. Tak nezúfaj ale ver v to že bude lepšie. Ja ti verím a verím aj tomu že si silná baba ktorá zvládne túto situáciu. Neboj, bude dobre :)

miro115

smrt,ja som tiež z MI,a tiež som mala rovnaký problém ako ty,ale pomohli mi AD a tiež psychologička..ak chceš,napíš mi na mail depressing@azet.sk..neboj,bude to dôverné..

tina78

smrt ty nemas na to spachat samovrazdu ty len chces byt strasne emo a zaujimavy ... ja to spravim.. predbehnes ma?