Prosím vráťťe pôvodnú grafikúúú :-(

Príspevok v téme: Prosím vráťťe pôvodnú grafikúúú :-(
brieta

Prosim prosim,ja sem casto chodievam,sice moc neprispievam,ale o to viac rad si odtialto odnasam.Mam silne dioptrie,na monitor takmer nevidim a teraz ked ste to takto na bielo dali...prepacte ale nic nedokazem precitat.Prispevky sa mi zlievaju do jedneho,musim si zakryvat vykresom na ploche ak chcem nieco citat.To povodne zelene pozadie s oddelenymi prispevkami do koloniek bolo super.Niekedy netreba nic menit na veciach ktore su dobre.Myslite trosku aj na nas co mame problemy s ocami prosim.Nechcela som nikoho kritizovat ani sa dotknut,vidim ze stranku neustale vylepsujete.Len ak by sa dalo toto vratit...

Ivka...

ĎAKUJEEEEMMMMM, ŽE TÁTO STRÁNKA KONEČNE FUNGUJE!!!! HURÁÁÁÁ!!!

Andrej, Macca som tak strašne rada!
Ale pri každom kliknutí tŕpnem, či to nespadne. Dúfam, že sa to už nikdy nestane.

mentollka

hm aj ja to mam teraz take zelenkave,ale vcera som to tiez mala vsetko "docasne" na bielo.zrejme je to este vo vyvoji :-)
a tiez mi to nerobi dobre na oci.

oči

Viem že každému sa nedá vyhovieť ale treba aj na tých myslieť ktorí tak dobre nevidia.Tmavšie či sýtejšie farby??Zväčšiť sa dá,máte pravdu ale fakt ťahá aj oči.No mne osobne nie stále,asi aj podľa toho či su unavené.Stránka je dobrá.Veľa si prečítam aj ja ked aj neprispejem stále.

Andrej

Ahojte...
farbicky, kompatibilita a vselico ine sa bude este doladovat.
Dolezite info je, ze cele FORUM bezi na novom "programe". Zatial je podstatne rychlejsie a pevne verime, ze bude aj stabilnejsie.
Tak isto nabehol novy search... tiez sa bude este doladovat.

zjuzika

mne sa to paci takto .... ajked som nemala nic proti tomu predtym aj ked je pravda, ze mohli dat trochu sytejsie farby, toto je strasne blede vsetko....

jajka001_

takze, som si to otvorila cez modzillu teraz a ma to zelenkave pozadie. inak pouzivam explorer. takze skus to cez modzillu ak ju mas, je to lepsie.

wsgq

tak ja neviem ci vy mate nejaku inu stranku ako ja, alebo co, ale ja mam vsetko povodne, nevidim zmenu :) mozno zalezi aj od prehliadaca?