Nechce sex

Príspevok v téme: Nechce sex
katrin22

Dobry den :) mam taky problem....s partnerom sme spolu asi rok a v poslednej dobe sa mi zda ze vobec nema chut na sex, sice chodi do prace a je unaveny chapem to, teraz sme zacali spolu byvat. Lubime sa velmi a chceme sa vziat, ale neviem sa zbavit pocitu ze uz ho nevzrusujem. ked sa milujeme napriklad raz za tyzden a aj to ma problem sa urobit co mi pride nanajvys cudne. Ina zena v tom urcite nie je.Ked sa s nim chcem o tom rozpravat tak sa tomu vyhyba a vravi ze dramatizujem. Mozno ano ale pomaly zacinam mat komplexy co som nikdy predtym nemavala.Dakujem za kazdy nazor.

atila

Vidím, že tento problém trápi viacerých. U mňa je to podobné, priateľku sex nezaujíma, nebavia ma nekonečné hádky a debaty, ktoré k ničomu nevedú. Nebudem ju do ničoho tlačiť a tak sex už ignorujem aj ja, zdá sa, že je spokojná, mňa to už moc nebaví, tak uvidíme dokedy nám to vydrží. Ako ste to riešili vy?

mily22

moj priatel to ma tiez tak,ze mu bohate staci raz do tyzdna..ked chcem viac, musim o to prosit, co je dost ponizujuce.a vacsinou,ked takyto sex dosiahnem,tak sa ani nevie urobit,alebo po chvili strati erekciu..neviem uz cim to je..a porno pozera,tiez som videla jeho historiu.chjaj

innerworld

mojmu priatelovi zomrel pred mesiacom tragicky otec,odvtedy sme sex nemali a zacinam si mysliet,ze ani mat nebudeme...co mam robit? ako dlho mam cakat? mam s niecim zacat ja? uz aj predtym sa stalo,ze z toho aj tak nic nebolo...

Odmietany

Zdravim ,

Podobny problem mam ja s priatelkou. Po istom case nas intim. zivot sa obmedzil na 2-3 krat mesacne s frekvenciou 1x za vikend a dost . Priatelka sa tvari ze je vsetko ok, no mna to trapi lebo neviem co za tym je. Stazovala sa ze jej venujem malo pozornosti , to som napravil denne jej vyznavam lasku viac ako predtym objimam hladkam skrabkam masirujem obskakujem okolo nej viac ako predtym(aj ked ona mi za odmenu da pusu nie to este aby nieco take spravila ona pre mna , ani to od nej neziadam to je zas ina vec) Ale spat k problemu . Ona sa ohradza tym ze sa jej pri mne dobre spi a ze ked si lahne je momente tuha. Asi som ju teda ako chlap omrzel alebo uz nepritahujem . Proste cim viac sa snazim je to aj tak zbitocne , ziaden vysledok , a ked sa nesnazi som ten co nelubi . Som jej verny a milujem ju no toto vidim ako vec ktora je pre mna akysi problem ktory mi vadi a brani tomu aby volo vsetko ako ma . Stretol sa s tymto niekto uz ? A ako to riesit ?

alica478

ja som s priatelom tiez rok a zase ja stracam chut na sex lubim ho ale nechapem co je to somnou ked sa ma zacne dotykat tak hned sa vytrhnem ... neviem preco ... cim to moze byt ...

bubyna

teda... aby som to upresnila.... ako u koho... katrin sa o to pokusala a jej priatel sa rozpravat nechce,,,, no ty ak si to nevyskusal tak by si mal. mozno budes mat viac stastia :)

bubyna

rhapsody:... a mozem sa spytat ako sa doma chovas,??? vies.... v tomto veku zenam beha hoc co po rozume, napriklad, bola tu tema, ze muz sa spraval teda fakt nechutne, alebo videla byvaleho priatela a bol na tom dost dobre, alebo ma kamaratku ktora jej teda husti do hlavy, alebo pribrala a boji sa ze sa ti nebude pacit,,,,, musis sa s nou porozpravat.pozvi ju na dobru veceru, alebo uvar nieco sam :)) a skus to tak nadhodit.... vies.... mali by ste sa rozpravat .. rozpravanie je dolezite..

rhapsody

mám 35 rokov a mojim problémom je, že manželka nemá chuť na sex a získavam dojem že jej sex vadí, alebo obťažuje. Skúšal som všetko možné rozhovory nepomáhajú no neviem si rady. Mám ju rád a ona ma stále odmieta. Dokonca sa vyjadrila že nenávidí to čo má v nohavičkách. Prosím poradte mi som hotový. Máme spolu dcéru, nehcem rozbiť vzťah, nakoľko som sa pred 6 rokmi rozviedol a mám z toho vzťahu taktiež dcérku.

kika23

toto iste riesim aj ja. Ani moj nechce sex, max. tak oralny ale nejako nic ine. Uz som sa ho velakrat nato pytala ale vysvetlenia som sa nedockala. Pride mi to skutocne cudne a velmi ma to frustruje. Sex je dolezita sucast vztahu, nikdy by ma nenapadlo ze toto raz budem riesit kedze muzi su prirodzene stale nachylni si dat povedat :-)