znizenie PH-ako

cimus

Je to veľmi osožná téma. Som kardiák, po operácii obidvoch chlopní, užívam Warfarín a Egilok ráno, Tritace a Aktiferín večer.
Keďže mi veľmi zapácha moč a ráno mám v ústach ......., mám záujem odkysliť telo.
Nie v každej lekárni majú prípravky na odkyslenie. Mám sa poradiť s kardiológom, ktorý spochybnuje knhu od Tepperweina.
Prosím pošlite mi Váš názor na mail.
Ďakujem

luther

Dám Vám teraz všetkým radu ako si lacno a jednoducho udržiavať zdravie.

1. Denne potrebuje vaše telo 90 minerálov - zožeňte si koloidné minerály a denne ich použivajte.

2. Potrebujete odkysličiť organizmus. Najlacnejšia a veľmi účinná metóda je piť okysličovanú vodu. Prístroj stojí okolo 160 Eur a máte ho na celý život.
alternativnamedicina.eu

mido

vsetky prípravky na výrobu zásaditej zmesy podla tepperweina si možeš objednat na adrese centralchem s.r.o cementárenská cesta 16 97401 b.bystrica najdeš aj na internete v lekárni ti to potom namiešajú

- mira

Vytvárajú kamene, ale aj kalcifikácie, napr. v cievach.
Vysoký tlak zhoršuje sodík, ale hlavnou príčinou sú saturované a živočíšne tuky, ktoré tuhnú a tvoria lepkavé usadeniny a nánosy v cievach.

Lola333

RNG, iste poznas uz spominanu knihu od Kurta Tepperweina - Omladzujuce odkyslenie. Odporuca tam na odkyslenie uzivat zasaditu zmes, v ktorej hlavnymi zlozkami okrem sody bikarbony su uhlicitan vapenaty a uhlicitan horecnaty. O nich pises, ze mozu vytvarat kamene - je teda tato zmes v odporucanom davkovani nevhodna?
A este by ma zaujimal tvoj nazor na uzivanie samotnej sody bikarbony na tento ucel (rozpustenej vo vode samozrejme)a jej vplyve na vysoky krvny tlaka (kedze obsahuje sodik a lekari tvrdia, ze sodik zvysuje krvny tlak)
Dakujem

karioll

phph

v noci ked spis,nejes a telo spaluje svaly a tuk,preto ranny moc je skoro vzdy kysly-ak si kupis v lekarni pasiky na moc kde je glukoza a ketony a glukoza bude v norme a ketony nie,je to tym hladovanim.tak isto aj po velkej kardio zatazi,ked je nizka hladina cukru ako primarneho "paliva"budes mat pozitivne ketony.ak sa najes,telo zacne spalovat sacharidy a preto budes mat moc zasadity

RNG

ja s tym, ze sa zelenina varenim premeni na kyselinotvornu nemozem suhlasit akosi. Prieci sa to chemii a pravdepodobne aj biologii.
Ze sa znicia v nej enzymi je jasne a ze pripadne enzymi mozu zmiernovat kyslost tela rozbijamim roznych latok, to pripustam. Ale varenim sa neznicia ani neokyslia mineraly, co zelenina obsahuje, ktore nesporne alkalizuju.

lofr

Surove ovocie - zasadotvorne.
Surova zelenina - zasadotvorne.
Surove dynove semienka - zasadotvorne.
Klicky - zasadotvorne.
Surova pohanka - zasadotvorna.

Ostatne surove semienka a orechy - mierne kyselinotvorne, avsak obsahuju dobre vstrebatelny vapnik, ktory kyslost eliminuje a zaroven ostane dostatok na doplnenie zasob vapnika.

Takmer vsetko ostatne - kyselinotvorne.
Varena zelenina - kyselinotvorna
Konzervovane jedla - kyselinotvorne
Maso, vajcia - silne kyselinotvorne.
Mliecne vyrobky - kyselinotvorne.
Varene obiloviny - kyselinotvorne, okrem psena, ktore ostane velmi mierne zasadotvorne.

Proste inymi slovami, to co jedli nasi predkovia, predcim vynasli ohen - zasadotvorne. Vsetko co sa pridalo do stravy po vynajdeni ohna - kyselinotvorne. A mame koren civilizacnych chorob - viola.
Aj najsilnejsie telo casom podlahne kyselinam, hoci geneticky silnejsi jedinci sa drzia pocas mladosti celkom dobre. I na nich vsak dojde.
Jediny sposob, ako ostat zdravy, je konzumovat vyse 75% vitarianskej stravy, mysliet pozitivne, dychat cerstvy vzduch, vela sa hybat a zazivat lasku. Nic ine nefunguje, pretoze je to odklonenie sa od prirodnych zakonov = smrt.

RNG

Ten dokument sa neda otvorit.
Ale v kazdom pripade, ladvinove kamene su hlavne stavelany vapenate. Takze to sa z kyseliny askorbovej nijak v tele vytvorit neda, toto je zamerne umelo rozsirovana loz.
Soli sodne a draselne su vsetky vyborne rozpustne vo vode, takze nemozu vytvarat ziadne kamene, horcik vo forme uhlicitanu(a kyslicnika) ich teoreticky moze vytvarat, ale len vo velkych davkach(nad 500 mg) a pri kriticky znizenej funkcii ladvin. Normalne fungujuce ladviny nie su tak lahko zapchatelne, toboz nie dobre vodorozpustnymi solami.
Moc krystalizuje az ked je nasyteny a to moze byt len velmi tazko rozpustnymi solami nie NaCL, KCl, MgCL, MgSO4, NaHCO3, KHCO3, ked clovek pije dostatok vody.
Takze ako vidno, medicka literatura este stale casto rozsiruje rozne bludy.