Pizza ano alebo nie

winki

Urobiť si vlastné cesto najlepšie z celozrnnej múky. Upiecť, dať na to vlastnú paradajkovú omáčku s bylinkami, zeleninku. Kvalitný syr. A hotovo.

simka111

je niekto taký komu je zle po tom ako zje pizzu... vždy mi začne nafukovať čreva, naduva ma a som taka smädná... ale to je vždy či jem pomaly alebo nie..

Dadula56

Ak to chces mat aspon trocha zdrave, neskodlive, tak si to cesto urob svojpomocne, nekydaj tam kecup(na pizzu kecup je barbarstvo...), ale urob si vlastnu paradajkovu omacku a na oblohu pouzi zeleninu, syra malo(mozarella).

ludo slepcik

1.Podľa základného receptu na pizzu II si pripravíme cesto, ktoré preložíme do pripravenej formy.
2.Očistené huby pokrájame na plátky a v miske zmiešame s 2 lyžicami olivového oleja a posekanou šalviou. Plátky šunky pokrájame na menšie kúsky.
3.Rúru vyhrejeme na 230/210 °C. Cesto potrieme 2 lyžicami olivového oleja a obložíme pripravenými ingredienciami. Posypeme nastrúhaným syrom, vložíme do horúcej rúry a upečieme.

zuzana175

raz sa robil vyskum, ze zeny, ktore jedli pizzu, tak mali znizene riziko rakoviny prsnika...to nie je to zo samotnej pizze,ale z toho rajcinoveho pretlaku...tak je hadam aj zdrava