ľúbim ho, ale ubližuje mi...

Príspevok v téme: ľúbim ho, ale ubližuje mi...
jasmika

Ahojte. Môj problém spočíva v tom, že môj manžel je čoraz viac agresívnejší. Nahnevá sa pre maličkosti. Veľmi ma ľúbi, to viem, az prehnane je na mne závislý, ale keď sa u nás strhne hádka, tak niekedy aj s fackami. Ďá sa s tým ešte niečo robiť???Zatiaľ nemáme deti a niektorí mi hovoria aby som od neho odyšla,že mi nič v tom nebráni, ale ja mám pocit, že nemám kam ísť. Keby som mala deti tak by som bola viac rozhodnutá odíjsť.

kika32

Ja si myslim,ze vsetko je o komunikacii.Hnev vyvolava zase iba hnev a agresia agresiu.Ak sa naozaj mate radi porozmyslajte preco sa vlastne hadate.Ak citite,ze sa blizi k dalsiej hadke nedajte mu na nu dvovod. Nechajte ho nech sa vykrici a vy skuste reagovat s kludom.Povedzte mu napriklad ze ho mate rada a odite do inej izby.Nepokusajme sa menit druhych ale my skusme zmenit postoj k nim.Hlavne si musite sama uzrejmit co od zivota vlastne chcete.A s detmi je to rozhodovanie podstatne tahsie, vtedy uz clovek nemysli na seba a je ochotny pre deti znasat velmi vela.

paradoxx

nie on je zavisly na tebe ale ty na nom. keby bol na tebe zavisly,tak by sa snazil ta udrzat a nie to, co robi teraz...poniektore zeny su proste hlupane

asenga

su ludia ,ktori nemaju zodpovednost voci partnerovi. taky si nezasluzi zit vpartnerstve. a co zotpovednost voci vlastnym detom? on nesmie byt na tebe zavisly musi byt sam sebov.od neho to moze byt prejav sebelasky.mozno ta aj obmezuje.udrz si odstup a neuspokoj sa stym ,ze si milovana .musis milovat aj ty niekoho kto ma hodnoty a zmysel pre partnersky zivot.

lucik01

jasmika.. vies co povies ked budes mat deti?? normalne ta mozem citovat" "a kde mam ist s dvoma detmi? na ulicu?"" uz ako keby som to pocula.. ty nepocujes ako ludia ziju?? ako sa trápia?? vztah a laska je uplne o niecom inom!! poviem ti aj o sebe.. Mala som priatela 4 roky bolo to pekne dva roky.. potom len hadky a nakoniec facky no neviem kto koho fackal :-)) ale skoncila som s modrinami ..uz som sa nevrátila.. skratka bolelo to .. prosikal ma !! sluboval ze nikdy to neurobi!! ja som zavrela oci a povedala NIE!! po pol roku trápenia som nasla nahodne muža mojich snov.. sme spolu sice krátko rok a pol ale ten vztah je uplne iny.. váži si ma ako zenu nikdy mi nepovedal inak ako Lucka ani neviem ako znie z jeho úst slovo Lucia co uz jeto pred jeho rodicmi alebo pred kamaratmi.. pohadame sa to je pravda ale nikdy som nevidela v jeho ociach agresivitu.. a sledujem ho pozorne tiez ho sem tam skusam.. chcem ho na cely zivot predca..ako sa rozhodnes je na tebe ale ver ze ten clovek nie je pre teba... caka ta niekde iny muz.. a úsmev na perách..

lucik01

Prosim ta naber odvahu a chod rýchlo od neho prec!! si myslis ze to bude lepsie:??? stále len horsie!!! chces byt fackana pred detmi ked ich raz budete mat!! ja viem je to krute!!! sama som to zazila .. po prvej facke som sa zbalila a sla prec!! bolo to tazke az strasne tazke!! maj svoju hrdost nebud poslusna pipka!!! prosim ta najdi si niekoho normalneho kto na teba nakrici ale nikdy sa ta nedotkne!!! pochopto teraz ked mas este cas!! pamataj!!! nikdy to nebude lepsie!! NIKDY.. rýchllo sa zbal a nedavaj mu uz sancu ..!!!pozeraj len smerom dopredu!! preco su zeny take naivky sama som zena ale rozmyslam racionalne.. som sebaista a hrdá nedaj sa fackat ako nejaku stetku z ulice!! maj rada samu seba..mysli na svoj zivot !!! takto chces zit?? ze ta bude plieskat a potom sa ospravedlnovat alebo ticho mlcat ze sa nic nestalo?? mysli na svoje buduce deti ze budu vidiet ako ich mamu plieskaju toto by som nikdy nedopustila !!! dufam,ze si toto precitas .. ak chces pokecat kludne sa mi ozvi .. Bosorka11 som na azete...

paculka

ja neviem.kazdi tu pise ze ako ta oze milovat ked ta bije.hm.asi to oni takych nezazili ale aj ja mam ten pripad.milujeme sa ale pritom sa dost vadime.nepadaju facky,ale velka zlost a drsne chytanie,sacanie no proste napadanie fyzicke ale nie take ako facky ....vidim ked je nazlosteny aj z mlickosti ako vrie z neho krv ked sa nasere a silno ma zmackne a vidim aj to ze sa nevie kontrolovat ale vidim aj to ze ma miluje a ze mu je to luto to co robi.proste je to tazko opisat,ale rozumiem ti.su ludia co miluju ale nedokazu sa kontrolovat a urobia z lasky hnev.mam to iste a nechcem sa od neho oddialit bo ho aj ja milujem.bud to budem prezivat dalej alebo sa premozem a vykaslem sa nanho.uvidis po case ako to ty budes citit

google

Ak este cita Jasmika. Je to vsetko o psychike tvojho manzela. Mozno ti preto pomaha a "zahrnuje" ta laskou (vylety, volania kazdu chvilu, pomaha ti s dom. pracami) Je si toho vedomi, ze ti ublizuje. Ako ti psychoska povedala, ze je slaby, tou pozornostou ta zahrna preto, lebo sa boji, ze ho opustis, lebo vie, ze je agresivny k tebe. Nevie s tym nic robit, lebo to trpel dlhe desatrocia ako decko a videl od rodicov, nema ine navyky. Ked ta tak miluje, ked bude kludny tak si s nim sadni a porozpravajte sa, povedz, ze ho lubis aj ty, ale ze ti ublizuje ale nechces ho preto stratit lebo sa da s tym nieco robit. Dohodnite sa na niecom, ak sa uz rozculi tak mu povedz, nech si rozmysli ci ti naozaj chce zase vlepit facku. Nech odide do dalsej izby a napocita do 10. Ked to nebude fungovat, ked sa nechce zmenit tak to nema vyznam. Laska neboli.

stopni to

Pises, ze ta velmi lubi a zaroven ta bije????To je ten najvacsi paradox, aky som kedy pocula. Ak milujem, chranim, nie ublizujem. Utekaj od neho cim skor, kym nie je neskoro. Ako si po tom vsetkom mozes vazit seba samu? Nezasluzis si niekoho dobreho, kto ta bude lubim aj bez faciek? Uvazuj. Toto fakt nie je normalne. Ja by som po fyzickom nasili nic take neodkladala. ten clovek ta degraduje a ty ho nazyvas milujucim partnerom? Potrebujes pomoc.