Farabne kontaktne sosovky

okiko

poradte prosim, kde by mohol byt problem s nedioptrickymi farebnymi sosovkami,
ked si ich nasadim(farba krasna) vidim rozmazane. Pokial pozeram rovno do zrkadla, je to vpohode ale pri beznom pozerani sa akoby miestami zahmlievaju-proste vidim zahmleno ci rozmazane-neviem to popisat, ale asi to tak nema byt, teda urcite nie, len ja neviem preco mi to tak robi. Je to neprijemne. Viete mi poradit ci robim nieco zle, alebo su sosovky zle, ci kde je vlastne problem?
Mala som ich zatial len raz, ale po hodine som ich musela zlozit-dost mi to vadilo a akoby sa to zhorsovalo-teda to "zahmlievanie"

modrooká

Je ti fakt dobre že len taký problém máš s očami.Zmeniť farbu.Vieš existuje veľa ludí ktorí by dali bár čo za to aby nemuseli nosiť dioptrie aj bez toho by dobre videli.Osobne ani mna nikdy by nenapadlo že chcem vymeniť občas tu moju farbu tmavohnedu trebárs na modru.Bodaj by som tak mohla vymeniť tupozrakosť za normálnu /na jednom oku/Určite si ešte mladá ,bezproblémové dievča,prajem ti aby si dlho nemala iné problém s očami.

šošovky

ahoj, no tak ja mam hnedé oči a keď som chcela zelené, tak sa to nedalo moc prekriť, bola to skôr taká hnedá s nádychom do zelena, ale tak možno keď ich máš bledšie, ti to prekryje pekne. Ja som si potom zakupila modré. Neboli zlé, také zaujímave oči, úplne iný pohľad na ne. Zakryvenie rohovky je myslím rovnaké ak nepotrebuješ dioptriu. Ale skôr by si mala zájsť do optiky a tam ti poradia.