Darcek na 1. sv. prijimanie

Darceky

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

boriskoo

ja som kupoval neterke strieborny privesok v tvare srdiečka s odtlačkom jej psíka, velmi sa potešila tak ak má neaké zvieratko podla mna nebude sklamaná :)

panika

:), tak tato tema mi pripomenula moje 1. svate prijimanie. Sla som nan dost neskoro, bo tatino bol v strane..O par mesiacov mam 40 rokov, ale dodnes si pamatam strieborny prstienok, ktory som dostala.Sice som ho stratila (spadol mi z kolotoca) :DDD, ale navzdy mi zostal v srdci. Nemyslim si, ze treba drahy dar, ale taky, co potesi.A mozno by som sa krsniatka spytala, co by chcelo

brnbrn

ja som dostal este pred prvym svatym prijimanim za ulohu prist na to, o com to prijimanie vlastne je a naco tam vobec idem. To bol pekny darcek, lebo mi dal uvedomenie si celej hodnoty prijimania a stale o tom premyslam. To by mi ziaden gyc za peniaze nedal, nech by bol hoci aj zlaty. Asi by to skor len zabil.

prijímanie

Co tak darovat nieco pekné, lacné a uzitocné? Nieco, na co sa budú tie deti spomínat i ked budú rodicia?

Hodinky sa zlomia, šperky sa stratia - ale krásne spomienky zostanú naveky.

prve-svate-prijimanie.lepsie.eu