Trápia ma dlhoročné nočné bolesti nôh

Príspevok v téme: Trápia ma dlhoročné nočné bolesti nôh
helpme

..pred par mesiacmi som sem pisala do viacerych tem,za cely ten cas mi neodpisal nikto :( Ale chodia sem aj novi ludia..skusam opat:
...trápia ma dlhoročné nočné bolesti nôh, s nástupom najčastejšie večer, v znesiteľnej forme, ktoré sa VŽDY zhoršujú až do neznesiteľnej formy, alebo sa budím na neznesiteľnú bolesť nôh, táto bolesť je väčšinou v celej končatine, pociťujem to ako bolesť kostí, ale občas bolia aj kĺby, neopuchaju však NIKDY, raz bolí jedna noha,raz druhá, alebo obe,akoby bez dôvodu, je potrebne spomenut, ze nielen nohy, bolievaju ma, aj ked zriedkavejsie ale rovnakou bolestou az do neznesitelnosti aj ruky...niekedy celé noci nespím pre tieto bolesti, trápia ma už roky, stále sa to zhoršuje, zatiaľ mi nikde nič nezistili ani nepomohli, žijem na liekoch od bolesti... poslali ma s negatívnym nálezom z ortopédie, neurológie-tam mi rovno povedali že u nich to nemám riešiť, neuro-pôvodu to nebude, taktiež nič na rumatológii..nieje to ani DNA,neuropatia,ani osteporóza,ochorenia,ktoré môžu súvisieť s chodením na dialýzu(tri roky)..ale tie bolesti boli aj pred ňou a teraz keď som transplantovaná trvajú ďalej. a žiadna diagnóza na akú som naďabila sa tomu nepodobá, alebo ju sprevádzajú rôzne opuchy a zápalové prejavy čo u mňa nie, mňa trápia "len" bolesti nôh..z ktorych sa raz zblaznim...kam ešte ísť?

mintfm

Nedokrvenosť končatín počas spánku podľa toho na ktorej strane spíte , bolesť sa prejavuje ako vnútorná , zajačina najprv v nohách postupne sa pridajú aj ruky až to do štádia keď sa ráno nedá zisť s postele a v rukách neudržíte šálku čaju , tlak je skoro stále ukážkový len pulzy cez deň vyskočia na 90 a v noci padajú pod 60 a vypadáva dýchanie na 10 - 20 sekúnd , budíte sa s pocitom dusenia

vitavi

Trpíš demineralizáciou.
Vyhýbaj sa všetkému, čo ti kradne minerály : hlavne sladkosti a ovocie, tiež chemické látky,
Jedz veľa tepelne upravenej zeleniny - polievky, prívarky, pečenú smaženú, naparovanú zeleninu hlavne bez chémie, bielu múku nahraď celozrnnou.

RNG

Krce a bolesti v nohach mozu byt sposobene aj nedostatkom mineralov, hlavne draslika, vapnika a horcika(potassium/kalium, calcium, magnezium)
Tiez slabou cirkulaciou krvi alebo lymfy, co vedie k nedostatku kyslika a zamoreniu splodinami travenia.

hatsepsut

Ahoj.Neviem čo môžeš presne mať, ale ja by som vyskúšala niečo na obnovu kĺbového maziva napr. veľmi dobrý je nápoj od fy. Kompava - Gelo -3 complex - dávkovanie 2odmerky prášku rozmiešať v 200 - 300 ml vody.Naozaj pomáha ľuďom,ktorí majú problémy s kĺbmi, dokonca aj s chrbticou.
A ešte je dobrý aj na nechty a vlasy.

Prípadne ak by si mala nejaké vnútorné zápaly - skúsila by som aj MSM - na prečistenie organizmu.
Oba sú výživové doplnky.Nájdeš ich bežne v lekárňach.
Pre viac info môžeš napísať na môj mail, prípadne skús stránku -odkaz odstránený-.
Ahoj a prajem veľa šťastia.

[zruseny12]

ja sa tiez pripajam k MARUS84
BYLINKY asi maju nejaku zazracnu moc,zacala som sa aj ja o ne zaujimat...
vcera som citala clanok o SKOROCELU KOPIJOVITOM,ak s tym neprehanaju tak je to velmi dobra bylinka...
chod na temu....Potrebujem uz konecne pomoc/DYSPEPSIA zaludok/

tam som pisala,o tom SKOROCELE,na co vsetko pomaha...
pozri si aj
www.bylinky.sk

REPIK LEKARSKY/caj/LIECI VSETKY VNUTORNOSTI...

PRAJEM VELA STASTIA

hatsepsut

Ahoj.
Nizistili ti ani vysychanie maziva v kĺboch?Lebo ty opisuješ, že ťa bolia ruky aj nohy.Odporučila by som ti vyskúšať jeden nápoj na kĺby (Gelo-3 complex)- 2 odmerky do 200 - 300 ml vody dobre rozmiešať, najlepšie ráno na lačno.
Alebo poprípade ak by si mala skryté zápalové ochorenie vyskúšala by som MSM.Určite mám odskúšanú funkčnosť oboch.
Viac pozri na -odkaz odstránený-.
Dúfam,že ti to pomôže.Držím palce.

marus84

ahoj.. tak ked Ti uz doktori nevedia pomoct a fakt je to take akutne, tak ja by som - byt na Tvojom mieste - hladala pomoc uz aj inde, hoci na to moc neverim, ale dufala by som, ze co ak mi pomozu a sla by som za nejakym ludovym liecitelom. Nemyslim hned nejakeho sarlatana, ale takeho, co nepyta tisice za osetrenie, pretoze ak ma skutocne dar, nezneuziva to financne a nema z toho zarobkovu cinnost. Neviem Ti poradit konkretne, ale aspon takto. A tiez nejakeho bylinkara, sa to zda, ale velmi vela dokazu bylinky. Mama mala rakovinu a predlzili jej zivot o krasnych par rokov, az ju doktori povazovali za medicinsky zazrak, pretoze mala malu sancu na prezitie po operacii a daleko rokmi presiahla ten "strop", kolko sa pacienti dozivaju po tom, ked sa rakovina vrati opät. Takze nieco asi na tom bude. Mozno Ti poradi napr. nejake zabaly v pripade bolestiach a podobne a pitie cajov, co Ti budu precistovat organizmus, ved v nom sa ta bolest tvori, tak mozno, ked ho precistis cajikmi, to zaberie. Ja osobne nemam caje rada, ale ked je to akutne, siahnem po nich, ale necham si odborne vzdy poradit od nejakeho bylinkara a skutocne vzdy pomozu. Tak snad som Ti dala aspon inspiraciu. Zelam Ti vela sil a pevne zdravie a nech Ta tie bolesti uz opustia!