vynechanie menštruácie

Príspevok v téme: vynechanie menštruácie
Katušik

Ahojte!
Mohli by ste mi poradiť, či nemáte podobné skúsenosti? Už 3 týždne mi mešká menštrácia. Pred 2 dňami som si robila tehot. test a vyšiel negatívny. Cítim pobolievanie a pichanie v podbrušku a tiež mám bolestivé kríže. S priateľom sme mali prerušovaný pohlavný styk. Bola som i na gyn. ale tento týždeň dokt.neordinuje. Tak musím trpieť do budúceho. Čo si o tom myslíte?

Katušik

Ja to pociťujem tak ako ty. Síce som ešte nebola tehotná, neviem čo to je, ako to moje telo bude znášať. No ešte s priateľom neplánujeme bábätko. Najprv sa chceme zabezpečiť a zobrať. No niekedy si to život zariadi inak. Keby som tehotná bola, tak sa by som sa z malého tešila. :)

Matesko

Tehotná som už bola mám 2 ročného syna. ja neviem ako sa cítim. Tak zvláštne. Tiež sa mi stále točí hlava je to úplne iné ako ked som bola tehotná. Ale zas každé tehotenstvo je iné. Neviem prsia ma nebolia tak fakt neviem. druhé sme rozhodne neplánovali ale čo už. Ty chceš ostat tehotná?

Matesko

Katušik mám presne taký istý problém ako ty. Tiež mi vyšiel negatívny test. Ale mne vynechala menštruácia už 2 mesiac. Som z toho na nervy. A kedže som skoro stále v práci nemám čas ist ani na gyndu.

Katušik

Ďakujem za odpoveď :) Je pravda, že mám i menšie stresy v tomto období, ale viem, že som mala i väčšie a tak dlho mi ešte nikdy nemeškalo. Preto ma to znepokojuje. Nepociťujem veľmi tie príznaky tehotenstva, troška mám síce závraty, bolesti hlavy a to pichanie v podbrušku, no nemyslím si, že je to niečo neobvyklé. Nechcem si ich totiž nahovárať. :)

zuja

Ahoj katusik, myslim, ze by si si mala urobit este jeden test. A pockaj aj dobrych 20 min predtym nez ho vyhodis. Alebo si kup ten digitalny clearblue, kde ti to vypise ci si alebo neni a v ktorom si tyzdni. Ja som inac mavala taketo problemy ako si opisala. Niekedy mi proste neprisla menstruacia, nevedeli poriadne zistit z coho, niekedy aj stres, zmena podnembia atd. Alebo skus ineho lekara. Drzim palce.