vytok bez palenia, svrbenia, ...mateho aj vy?

sharika

Aj ja ho mam kaaazzzdyyy den od mojich 13 rokov ako som prvy krat dostala menzes..doktorka mi povedala ze je to normalne..a naucila som sa s tym zit,intimky su kazdodennou sucastou....a ja to beriem s humorom:Aspon som vzdy pripravena na sex a partner ma nemusi dlho priravovat ;) :)

opička

mám podobný problém ako vy...mám to tiž už asi od 14rokov ... len mám otázku mali ste stým aj sex??? ... je to normále??? ... nemusím sa pred priateľom hambiť zato abo pri prstovaní ???

hmm

Ja mam tiez taky vytok ale iba tyzden pred menstruaciou nastastie.. vravela som to aj gynekologovi aj to videl, a povedal ze je to normalne, ze vlhkost v posve musi byt..

danulka135

ja mam ten isty problem..a uz roky rokuce..hadam od 13tich a pochybujem ze je to nenormalne...proste mam take telo...ale lepsie by bolo bez toho ale co uz, nezabijem sa:D

akinom007

ja mma stale vytok aj ked mam kultivacie ok! a nikdy nie priesvitny vzdy biely albeo bledulinko zlty bez zapachu

zuzana175

slofinka: a ty ho mas aky? aj sa ti meni,alebo stale rovnaky? doktorovi si to vravela? ja nie, mne sa to zda normalne

slofinka

usiko, ako mozes vediet ci ho ma alebo nema stale.. co ak je to clovek ako ja- dennodenne musim nosit intimky pretoze ten vytok mam staaale.. kazdy den..

Moniččka

Neboj, ja to už mám tiež a dosť dlho.. Doktor mi na to stále niečo predpíše. Na chvíľu to zaberie a potom som zasa tam, kde som bola. Neviem, možno je to na niečo alergia, intímgél, prášok na pranie. I to som už počula..

usiko

nemas do stale, len urcite dni , podla toho, v akej faze cyklu si...nagoogluj si "posvovy hlien" alebo nieco okolo toho a hned budes mudrejsia...je to normalne....