Muž nechce sex

Príspevok v téme: Muž nechce sex
sklamanaaaaa

ahojte všetci kolko vas je.som rok aj pol vydata za muža ktoreho lubim.ked sme spolu chodili bolo to skvele,tužil po mne a dal mi to aj pocitit.no posledny rok odmieta somnou sex.milenku nema lebo sme spolu aj v praci aj doma.ked raz za 3 tyždne k tomu dojde vždy je to z mojej strany,čo mi pripada ako keby som sa mu doprosovala.je to pre mna ponižujuce,vela krat so slzami v očiach som ho prosila aby šiel k doktorovi,možno mu chyba nejaky hormon alebo čo.on nechce o doktorovi ani počut.vždy ked sa o tom začnem s nim bavit tak mi povie že nevie čo sa s nim deje.tvrdi že ma lubi a nechce ma stratit no vobec sa nesnaži zmenit naš sexualny život no k laske patri aj sex.už som vyčerpana,nevladzem dalej.vidim že naš vztah ide dolu vodou ale ja s tym nemožem nič spravit...

pabo

A lot of men suffer from ED nowadays. There is nothing to be shame of. Try to convince him to visit a doctor or you can try out some pills.
24-pharm.com

michal erektor

No mozno ste si prave sama odpovedala - ste spolu v praci, doma, vo volnom case, proste STALE a tym padom je vas manzel mozno presyteny.. Mozno ak by ste sa stale nevideli 24/7, tak by ste mu zacala chybat a bol by na vas nadrzany.. Vsetko je krasne spisane tu na blogu - odporucam nechat si poradit -- vimax.sk

ZaMna

Nie je to sexe ale o tom co kto chce.
Sex je pre vecsinu chlapov hlavne o najvyssej urovni prejavu pocitov bez slov.
Pokial uz nie je co prejavovat, nie je ani chut no ublizit nechce.

xem

neodoslalo sa to celé..
ale zhruba :
výška 186cm
vek zanedbáme (skúšané v krátkom časovom období

pri váhe 83kg čo je moja ideálna váha samozrejme málo tuku a svaly tak mám neustálu chuť a aj neustále vládzem (ráno na obed večer - partnerka nechápe :D ...)
zdravá strava + kardio prevažuje nad silovými cvikmi

pri váhe 96kg čo by som nazval u mňa obezita lebo veľa tuku menej svalov
málo cvičenia a nezdravá strava
chuť tak raz za deň proste málo chute atd..

takže ak chcete so svojími milými s3xovať tak s nimi cvičte a zaraďte zdravú stravu a hlavne teda to kardio
beh plávanie bike korčuľovanie atd..
veď aj penis funguje na základe dobrého prekrvenia takže čím je človek v lepšej fyz. kondícií tým je aj viacej chute ;)

xem

neviem ci pomozem ale.. vlastna skusenost

je za tym obezita alebo zvyseny cholesterol v krvi alebo naraz oboje (u mna)

kedze mam

dominika0990

Ja mam taky problem sme s priatelom dva roky spolu..on je starsi o 15 rokov..ja mam 24 a on 39..a uz vyse tristvte roka nam to nefunguje v posteli..ze vraj na to nema chut..neviem co mam robit..??? Vravi ze to neni moja chyba a vela krat sa nechce o tom rozpravat..inokedy vravi ze iba ja ho nepritahujem a ze ine zeny ano..tak teraz neviem co si mam o tom mysliet..???

Monci666

mam 23 a priatel 29 sme spolu 3 roky a za posledny rok sme mali asi 4-5 krat sex aj to som musela nutit .....je to smutne lebo ho mam rada ale sex potrebujem musim sa sama robit kazdy den a ked dojdem na SK na dovolenku mam tam milenca ...........rozmyslam do roku nad rozchodom lebo pre mna je sexualny zivot doleziti a uz neviem co mam robit furt iba slubuje ze sa to zlepsi ale nic take sa nikdy nestane ......dokedy mam cakat ?,......uz nemam vlastne ani chut na to s nim lebo sa mi to zhnusilo ked on sam od seba neurobi nic a niekoho nutit a nahovarat na chvilku slasti ma nebavi ............co vy na to?