Poškodené znamienko

Príspevok v téme: Poškodené znamienko
MaryKate

Ahojte, potrebujem radu. Asi pred týždňom som sa ponáhľala vonka a odtrhla som si pri česaní takmer celé znamienko. Najprv sa mi s tým nič nedialo. Až večer mi to začalo mokvať a krvácať. Urobila sa mi chrasta. Včera mi tá chrasta odpadla a zistila som, že mi z toho znamienka chýba veľký kus. (nevidela som si to, iba hmatom som to cítila, mám ho vzadu na hlave) Od vtedy ako sa mi to stalo ma bolieva hlava a sem tam mi príde aj zle na zvracanie. Môže to mať súvis? Mám navštíviť lekára alebo ešte počkať??
Bolo to také tmavé vypuklé znamienko. Pomôžte mi prosím, som zúfalá.
Vopred veľmi pekne ďakujem.

ojka

prosim o pom ja ti tiež jedine odporučim kožného lekara (: nie je to nič strašné, uvidíš, čo ti na to povedia. Ci už nejaku vodičku, mastičku, alebo že ti ho budu musiet odstraniť(aj to je v pohode a vobec to nebolí) tak držím palce (:

malamama

prosim o pom:
NETREBA ROBIT PANIKU.
chod k lekarovi ,ten ta posle na kozne a potom ti ho vyrezu a poslu na histologiu.
vlastna skusenost.

bazalka

Mne sa to tiež stalo. Bola som s tým na kožnom, dala mi na to nejakú vodičku, aby sa mi znamienko "ukľudnilo", lebo som ho mala také podráždené a zakrvácané. A mám pokoj na duši:)

pauli 73

ja by som ti odporúčala pre pokoj na duši navštíviť lekára a dať si to skontrolovať. Takto na diaľku je ti ťažko poradiť lebo neviem aký typ znamienka to bol a pod.

prosim o pom

Asi pred týždňom ma strašne svrbelo vzadu na krku.Ked som sa poškriabala asi som si odtrhla dve znamienka.Krvacalo mi to a pri dotyku to strašne štípalo. Spravila sa mi chrasta.Mám to teraz také opuhnuté a pri totyku to boli. A je mi nejak divne, a kruti sa mi hlava.Chcela by som vedieť,či môžem ztoho dostať rakovinu kože.A či sa nemusím ničoho obavať. 6e to prejde. Dakujem

kika32

Chod hned na chiturgiu, nech ti ho vyrezu aj s korenom a daj si urobit histologiu. Vobec to nieje bolestive, budes mat tak 2 stehy neboj .

Filmarik72

OKAMZITE VYHLADAJ LEKARA,MOJEJ KAMOSKE SA STALO PRESNE TOTO ISTE ALE ONA TO ZANEDBALA,NO A KED UZ BOLA U LEKARA PO CASE TAK JEJ ZISTILI RAKOVINU NA KTORU PO CASE AJ ZOMRELA.NEPREMRHAJ AJ TY SVOJ ZIVOT TAKTO A NAVSTIV LEKARA.

majus

marykate urcite chod k lekarovi, takto sa len budes bat a predsa budes istejsia....inak prave teraz 11.5 je taka akcia - ze ti vysetria u kozneho znamienka aj bez toho vymenneho listk od lekara..len musis zistit ci dany dr. je zapojeny...kuk www.sds-sk.sk