Bolesti a opuch nohy

Lukina34

Ahojte, po úrazoch a pri opuchoch je vhodný wobenzym, ktorý napomáha rýchlejšium zahojeniu. Aspoň v našej rodine s ním máme dobré skúsenosti.

Deria

to tiez neviem ale skus si dat na to obklad z octovej vody. zvykne to pri opuchoch a zapaloch pomoct. pomaha tiez tvarohovy obklad.

Dominiks

DOBRY DEN, MAM TAKY PROBLEM,ZE SOM MALA ZLOMENU NOHU, MALA SOM TROJITU ZLOEMNU DOLNEJ PRAVEJ KONCATINY, TYZDNOV SOM MALA DLAHU A MAM ZA SEBOU OPERACIE.1- KED MI UMIESTNOVALI kIRSCHNEROVE DROTY A DRUHA KED MI ICH VYBERALI NA REHALITACIU SOM NESRIHLA IST Z TOHO DOVODU,ZE SOM ODCESTOVALA DO ZAHRANICIA, UZ SOM TU MESIAC A NOHU MAM OPUCHNUTU A KRIVAM KED CHODIM...NEVIEM Z COHO TO MOZE BYT, A PRECO JU MAM OPUCHNUTU A CO MAM S NOU RONIT?..AKE CVIKY MAM ROBIT?..JA UZ NEVIEM..

Myjuska

Mam isty problem,,, mam asi 6 den nohu v dlahe,,, kazali mi nato moc nestupat, ale pri detoch sa to moc nedari,,, dostala som aj inekcie Fraxiparine proti tromboze,,, lenze dnes rano mi noha napuchla a doslova mi v lytku sklbe a boli ma to akoby som dostavala krc,,, co mam robit,,,? neviete niekto poradit,,,?

lek

Nohu ma opuchnutu a boli ju - otazka je,ci je to opuch len v oblasti kotnika ci nartu, alebo je opuchnue aj lytko.Dolezite je ci ten opuch suvisi so zlomeninou, co sa mi zda trochu nepravdepodobne, alebo ci nevznikla krvna zrazenina -trombus, ktora je pricinou opuchu.(podmienky by na to boli - noha bola v sadre a nhybala sa) Doma na to nepridete, takze mamu treba presvedcit aby sla k lekarovi. Mozno nejde o nic zavazne a ustupi to, ale stale plati, doma na to nepridete.