VLASY-KONCEKY-RAST

Príspevok v téme: VLASY-KONCEKY-RAST
SoNkA159

Moje vlasy od minuleho leta podrastly o ubohu dlzku :(:( mam taky pocit ze je to tym ze sa mi rozstepuju konceky a odlamuju a to co narastie stihne sa aj porozstiepat a odlomit...co robit ?? ako si vlasy posilnit ?? pouzivam sampon na lamave vlasy balzam na farbene lebo som si vlasy aj farbila...tak mam striedat alebo co mam robit :(:(

aeshly

len miestami z tých cien neviem vysť. Tak kt. platí? Zľava? Ale to asii nie, to by bolo pr=iliš lacné, skôr asi nová cena, že?

aeshly

bara017... a už som našla tú stránku, čo potrebuješ, stačilo si naťukať do vyhľadávača len l´oréal professonnel, tak tu máš stránku.

-odkaz odstránený-

aeshly

bara017... mne zas tie všeliaké vodičky či šampóny vôbec nepomohli a vlasy som po nich mala ako bez života. Ale gliss kur sa mi osvedčil, tak budem používať asi to.

Čo sa týka tej str., kde si môžeš objednať Kerastase na vyhladenie vlasov, tak to už neviem, no včera som hľadala na nete a našla som tú str., ale teraz ju nemôžem už nájsť. Ale bolo to niečo ako bazarik.sk myslím a tá stránka bola v zelovo - bielej farbe a fakt tam bolo veľa výrobkov, ale teraz ju už nenájdem, tka skúsa sa pohrabať na nete. Alebo si daj vyhľadať do google -u.

bara017

mam radu, kto chce urychlit rast svojich vlasov mne vyborne zabrala zihlavova vodicka na mastne vlasy s vitaminom C!!!

A chcem sa opytat nemate niekto skusenost s tym olejcekom Kerastase na vyhladenie vlasov??? A neviete ci sa da tato vlasova kozmetika objednat z nejakej slovenskej webstranky? Zatial som videla iba par pripravkov v Metre, ale pridu mi tam dost drahe

aalicaa

koksovy olej si kup mam ho aj ja a je super mam po nom zdrave vlasy plne lesku. len uz si viac mezehi lebo to zehlicka ti tak ponicila vlasy

aeshly

vlasy-24.cz

temto šampón som objavila na nete a je veľmi dobrý na suché a poškodené vlasy. Možno by som si ho aj objednala, ale nemám skúsennosti s kúpou cez net. nepozná niekto tú stránku? tu je to lacnejšie ako v salónoch.

aeshly

No jedna rada - na suché a zničené vlasy určite nepoužívajte po umytí penové tužidlo, ale ochranné a regeneračné spraye či nezmývateľné balzamy.

aeshly

Ahoj, mám presne rovnaký problém, prestali mi rásť vlásky a sú aj zničené - suché, bez lesku, roz. končeky a lámavé vlasy. Žehlím si ich, ale mám kvalitnú remingtunku. Prípravkov som už poskúšala habadej. Keď som používala radu gliss kuru na zničené vlasy, tak sa mi osvedčila, no potom som zažala striedať prípravky, dokonca aj šampóny z lekárne a tie sa mi už ani z ďaleka neosvedčili. No a teraz neviem, čo mám robiŤ a čo používať. Ale chcem, aby mi zas rástli vlasy. Poraďte mi niečo.

Čo sa týka oliv. oleja, niekedy som bola tiež za o, že je účinný na rozštiepené končeky, no nie je. Čítala som to v rozhovore, kde to radil jeden kaderník. Vraj oliv. olej vlasy zbytočne premastí a jedinou jeho prednosťou je, že sú po ňom vlásky pekné lesklé. No na roz. konce nie je účinný oliv. olej, ale kokosový olej.