Vyrazne mensi prsnik

Príspevok v téme: Vyrazne mensi prsnik
strawberry

Ja viem, ze je normalne a bezne, ze zeny ma jeden prsik mensi ako ten druhy, ale u mna je to naozaj vyrazne.
Mam 17 rokov a dost male prsia, ale co ma trapi, je lavy prsnik, ktory je vyrazne mensi ako pravy. Ako keby som v nom nemala vyplnenu tu spodnu cast, bradavka smeruje mierne nadol. Pravy prsnik mam normalny, ma normalny tvar aj vsetko, len ten lavy je nejaky zvlastny.
Moze to byt sposobene tym, ze spavam na bruchu?
Myslite, ze je mozne, ze sa to este nejako upravi?

yo

no, pokial viem tak to moze byt podla toho, ktoru ruku mas dominantnu. tbh ja mam 21 a stale sa mi to neupravilo, tiez to iste.

suzannwegaAhojte

Ahoj.Ja som mala tiež taký problém dajte si zoopervať ide o inú chorobu prsníka,presne určenú.Prsnik mi dorobili a cítim sa skvele už 7 rokov a pomohol mi k tomu práve ex.Mam príspevky aj na modrom koníku.

jess

ahojte mam 17 a na svoj vek velmi male prsia a pravy prsnik je vyrazne mensi ..len by som chcels vediet ci sa to este upravi alebo nie ?

Alexdada

Milé baby, mám 48 rokov a taktiež som mala vrodenú chybu - nevyvinutý prsný sval (vraj mi ako bábetku vytláčali mlieko zo žľazy). Celý život som tým neskutočne trpela, za socializmu sa s tým nedalo nič robiť... Nikam som v lete nechodila, mama mi nepomohla, chalanom som utiekla vždy keď išlo do tuhého. Ked som mala 33 rokov, dala som si urobiť implantáty, ale ale cítila som sa ako menjcenný človek, tak hlboko to naštrbilo moju psychiku. Najlepší muži môjho života boli fuč (nevedela som im to povedať, tak strašne som sa za to hanbila). Dnes mám dieťa, manžela z nutnosti a 10 rokov po pôrode si idem dať upraviť implantáty, aby som mohla začaž žiť svoj život a nájsť si partnera, ktorý ma bude milovať...
Čo som tým chcela povedať: baby, ak máte depku z nerovnomerných prsníkov, dajte si urobiť implantáty, aby Vám život neušiel a niekedy ste to neoľutovali. Hovorím zo svojej skúsenosti, pretože som vo svojej mladosti nemala tú možnosť akú máte teraz vy. Všetkým vám držím palce a prajem veľa šťastia. Dada

nu

ahojte,ja mam 32 a ten isty problem.muzovi to vobec nevadi,plavky a podprsenku si vyplnam vypchavkou navyse.po psych.stranke som sa uz zmierila,ved ako to uz niekto spominal...hlavne nech su prsniky zdrave.

roxy

ahojte, keď tu tak čítam príspevky a celú diskusiu vidím, že nie som sama ja mám 20 rokov a pravý prsník viditeľne väčší dosť mi to prekáža no teraz žo už neriešim, pretože dôležité je zdravie ak je to len vývojová chyba kašlať na to horšie je keby to bolo podnietené chorobou. Keď som bola mladšia mala som obavy či si to nevšimnú chalani ale už to tak neriešim

Klaudia Klau

Ahojte, ja mám 14 a mám tiež taký problém ako vy.Ľavý prsník mám väčší ako pravý.Povedala by som to asi tak, že keď mi začal ľavý prsník rásť, tak rastie pomáličky ale isto.Lenže ten pravý, vôbec sa nehne.Nerastie, rastie mi len ten ľavý, je to dosť blbé.Hambím sa za to.Myslíte si že te pravý začne rásť?Ďakujem vopred za pomoc.

zabaaaaa

No ja mám skoro 20 a jeden o dve čísla väčší je to dosť nepríjemné a obmedzujúce,človek si nemôže dovoliť to čo ostatní ale implantátmi to riešiť nechcem neviete niekto či je cena menšia iba pri korigácii 1 prsníka?

antums

ahojte..ja mam taky problem ze mam jednu bradavku vacsiu ako druhu..neviem co s tym mam robit..a neviem ani ci je to bezne..je to neprijemne a hanbim sa aj spat bez podrpsenky..poradte mi prosim niekto..