PROSIM PORADTE MI!! Zda sa mi ze ju ma UZKU!!!

mazák

keď som si prečítal tvoj príspevok z 11.5., tak ti radím nerob radšej nič! Keď sa pýtaš ako dlho má byť predohra, tak nie si dostatočne mentálne zrelý a odložte sex na neskôr až dozreješ, ušetríš sklamanie sebe aj slečne. Predsa to musíš cítiť, že je dostatočne vzrušená a že ťa chce dobrovoľne a nedočkavo, s radosťou a ... málo miesta na oslavnú ódu. Nepíš už ako mazak, ale ako grenhorn. Angličtinári ma opravia.

mazák

Aká hlúpa náhoda, že aj ty si dávaš prezývku mazak - ľudia rozlišujte mazák a mazak. Tak teda k veci. Taký otvor má, aký má mať. Najlepšie ti poradila diablica. Snaž sa, aby ju to nebolelo. 4 cm hrúbka nie je bohviečo, nenaparuj sa, ale nie je to ani málo. Keď žena chce sex, tak sa pošva rozšíri natoľko, že sa prispôsobí každému penisu. Len ju nestresuj, aby sa uvoľnila. Ak by sa vám nedarilo, tak to odložte na inokedy. Nech má dobré spomienky na 1. milovanie.

mazak

No dakuejm vam slecny:-)....no ej panna...sak aj viem ako an nu ze pomali a dlha predohra:D...ale o tomto som si nebol isti...a co je pdola vas DLHA predohra???a co mam pri nej robyt??

alz-bee

Vacsina bab je "uzkych" pokym su panny...maloktora ma to stastie, ze by jej tam hned sli dva prsty bez problemov...pekne pomalicky na nu, jak diablica pise:)

diablica

tak ak je panna, tak je uzka, musis byt citlivy a ohladuplny...a ked uz na to pride, tak musi byt dlha predohra, aby bola dost vlhka a hlavne uvolnena, ale neboj sa, dostanes sa tam... :) ale pekne, pomaly...