Liek na posilnenie imunity

Market24

ja od svojho lekára dostala odporúčania také na Wobenzym, bola som naozaj často chorá, veľké bolesti v krku, stále opuchnuté uzliny ... aj ma trápili časté zápaly močových ciest. Moje telo nebolo vôbec v poriadku. Myslím, že by vám mohol tiež pomôcť

tamarka78

Tiez uz asi dva mesiace je to co uzivam Wobenzym, kupila som si ho, ked som videla, co ste mi radili. Plus tiez aj v lekarni som sa popytala aby som mala, co najlepsi prehlad a teda konecne som sa rozhodla, ze zacnem sa viacej o seba starat aj zvnutra. A zatial teda ma to cosi do seba ;)

misicka333

cicilka a teda vo vyssom veku ta imunita je na tom o dost horsie ako u nas mladsich o nieco a najma to nie je len o tom, ale napriklad aj o zotavovani po uraze, lebo teda si pamatam ked starka v sprche spadla a potom kym sa z toho dala dokopy to trvalo

cicilka

basatop ano, tieto enzymy co si napisala su dobre, to viem, tie aj moji rodicia uzivaju, im to v lekarni odporucila lekarnicka na imunitu a teda osvedcilo sa to, lebo su zdravi cely rok a z toho mam ja osobne teda najvacsiu radost

HenaZ

alchymista ale komunikoval si aj toto uzivanie nejako s lekarom tvojim alebo tak?..nie je to len nieco podporne?..nejake antioxidanty alebo nieco take?..neviem aky velky vyznam toto moze mat ked uz nejake problemy sa u cloveka objavia..

alchymista

Ja používam ob mesiac taxifolin-dihydroquercetin v kombinacii s arabinogalaktanom. Okrem imunity mi to upravilo tlak a cholesterol. Je o tom dost info na nete, da sa to kupit v lekarnach, ja beriem zo silalesa.sk ale urcite su aj ine zdroje.

basatop

Taketo veci to je hazard so zdravim aspom teda v mojom ponimani by som povedala. Ja kupujem v lekarni Wobenzym, pri tom viem, ze to co uzivam je ozaj schvaleny liek, ze mi pomaha a nekupujem nieco o com nemam paru :)

cicilka

to ani nemam v plane, len ma to zaujimalo, ze ako to s tym je, ci sa da vobec tomu doverovat, ci je to dobre aj po stranke ucinku, ci to nemoze cloveku aj nejako uskodit alebo co :)

hamula

Cicilka na tvojom mieste by som nekupovala len takto niečo, o čom nemáš ani páru aký to má účinok, či ozaj to je dobré. Nemala by som na to odvahu, radšej v lekárni si kúpiť niečo, čo je na imunitu, na liečbu imunity a máš pri tom istotku.

patrici77

tak v tom ci je nieco liek alebo nie je zasadny rozdiel, najma teda co sa tyka ucinku, vysledku a to teda som sa o tom presvedcila na vlastnej kozi :)