vysadenie HAK,problém s chudnutím..nasadenie? čo potom..

Príspevok v téme: vysadenie HAK,problém s chudnutím..nasadenie? čo potom..
noki754

ahojte.je tu nejaká holka,ktorá vysadila antiku, par mesiacov nemala menzes, mala náhle pribratie a kilečká jej neišli dole i ked cvičila ako sa len dalo? toto je moj problém a pýtam sa, ak si znova sa vrátila k antikoncepcii, začala ti ubúdať váha a vrátil sa ti menzes?
moc prosím o podobné skúsenosti..velmi ma to trápi..

Mimi323

Nie po nasadení HAK. Ja už HAK brať nebudem :)
Potom, ako som dostala menštruaciu, mi išla váha dole. Ale neviem, či to bolo tým.

noki754

mimi-
dakujem za reakciu..a chcem sa spýtať, to po nasadení znovu antikoncepcie sa ti začala váha upravovať? lebo ja cvičím fakt vela aj stravu mam dobrú, a nedá sa mi schudnúť, vraj preto, lebo nemám stále menzes...

Mimi323

Noki, keď som uživala HAK, tiež som nemala problem.
Neviem či váha súvisí s menštruaciou, ale je pravda, že som dosť pribrala, keď som ju nemala a teraz našťastie to ide pomaly dole.

noki754

mimi- dakujem za reakciu..ja nemam problém s mojou antikou ked som ju užívala..
na vyvolávačku nejdem, bo tu ju aj tak nedostanem kde žijem..ak si znova zabehla ten cyklus užívania tabletiek, tvoja váha sa ti vracala naspäť? kým nedostanem menzes hocijakým spôsobom, tak nieje možné tak lahko zhodiť váhu..

Chenelocka

ja som vysadila hak pred 3ma mesiacmi a chvala bohu nema ziadne vedlajsie ucinky,mens.prisla na cas,nepribrala som a plet je rovnaka

Mimi323

Noki, veľa doktorov ti povedalo, že tvoja HAk je nizkohormonalna, lebo ju chceli predať, tak ti asi nepovedia, tak dievča neber ju, lebo môžeš mať problemy.
A ak sa pýtaš na tieto konkrétne veci, tak ja mám s tým skusenosti. Po vysadení HAK som tiež pribrala, ale už sa to dáva do normálu. Mala som tiež problem s pleťou a samozrejme s menštruaciou. Je normalne, že si ju 2 mesiace nedostala, ja som ju nedostala 6 mesiacov a nemam ju doteraz, keby som nebrala doplnky. Na vyvolavačku nechoď, je to zbytočné, myslím že dnes tu písalo dievča, že bolo na desiatich vyvolavačkach a nepomohlo jej to.
Najlepšie je na to YAM a prípadne aj Damiana, Dong Quai, Pupalka.
8bublinka9 nepisala somariny, ale veľmi mudro ti radila.

noki754

bubli-
mna si nenahnevala,ja mam tvrdú palicu a stojím si za tým čo som napísala:D:D:D kedže vela doktorov mi povedalo to iste..ty čo používaš inak