Čo pomáha proti zarastaniu chĺpkov pod kožu

adomec

Ja sa chcem spitat čo mám spraviť keď mám na bruchu menšie chĺpky a chcemzabrániť tomu rastu aby mi dlhšie nerastli. poraďte pls...inak som chlapec :-)

dazdovka666

Na vyrazky mi super zabera, ked si miesto hned po holeni postriekam pripravkom Aloe First. Vseobecne sa odporuca holit v smere rastu chlpkov, menej to drazdi pokozku a tiez pomaha predchadzat zarastaniu.
Co sa tyka zarastania chlpkov, niekde som pocula navod, ako to robia profesionalne "odchlpovacky" :). Asi pol hodinku po oholeni noh treba urobit dokladny peeling a nasledne nohy zasypat detskym pudrom. Znie to pre mna trochu drasticky, odskusane to takisto nemam, ale tak kto je uz zufaly, moze skusat :).

hmmmmmmmmmmm

total zufala, ja som mala tiez podobny problem a hlavne v bikin.oblasti, no krasa, clovek sa pekne oholi a na druhy den vyrazky:-(/ale odkdey som si kupila taku pilingovu rukavicu, pred holenim sa po umyti setrne pouzijem tu rukavicu/setrne-cize nepodrazdit!/a potom sa oholim a pouzijem spravny pripravok po, tak ten problem nemam.a funguje to hned:-(.vrelo odporucam a ta rukavica nie je draha, da sa prat a urcite nemusis nanasat dalsie chemikalie, napr ja som tie piling.peny netorelovala, vzdy som bola doskrabana nejako:-(.

totalzufala

ja mam obrovsky problem so zarastanim chlpkov. ani tak nie s tym, ked chlpok zarastie horizontalne pod kozov atd, ale s tym, ze sa mi VKUSE urobia vyrazky uplne nechutne a este aj jazvy ostavaju. a to mam na mysli najme bikiny, co ma zabija, a stehna. skusam rozne techniky holenia, rozne techniky osetrovania a nic! vkuse sa mi urobia hrozne vyrazky, ich zahojenie trva dlhsie ako kym sa znovu oholim (teda preziju asi pol roka, kym sa uplne nestratia, aj to je ojedinele - ostava jazva!) co mam, preboha, este robit?! najma v intymnej zone, vsak to je moja smrt! keby som mala pohlavnu chorobu, nevyzeralo by to tak debilne.zachrante ma niekto, prosim! jestvuje vobec este niekto, komu tak hororovo zarastaju chlpy? ze ma bolestivu vyrazku, tony hnisu a az potom kdesi kamsi po polroku vydoluje chlpisto?

bia123

a co mam robit ked sa mi to stava na prsiach?som urobila najvacsiu chybu v zivote, ze som si zacala trhat tieto chlpky..teraz mam nepekne jazvy a hambim sa ist aj ku gynekologovi na preventivku, lebo keby to zbadal, tak by odpadol..prosim poradte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

limetka335

mne na intímnych partiách pomáhala ked som sa holila detským mydlom a potom si to zasypala pudrom - tiež detským:)