Životný štýl - drasticka dieta vs zdravy styl

Príspevok v téme: Životný štýl - drasticka dieta vs zdravy styl
consie

je hlupost drazt drasticku dietu mesiac, a potom jest vsetko, co cloveku pride pod nos a non-stop. aj jedno, aj druhe je hlupost. co tak dieta v zmysle slova stravovaci system na dobu neobmedzenu, kde je cielom udrzat si telo v zdravej a dobrej kondicii. jest stravu vyvazenu, s ktorou po case prirodzene schudnete, pokial to bude potrebne, alebo si vahu udrzite a nekolisete v rozsahu +10 a -10 kg...nakolko by ste boli ochotni venovat sa svojej strave, ak je nasledkom lepsi zdravotny stav (a vyhybanie sa chorobam), redukcia hmotnosti a pritom netrpite totalnou obmedzenostou?

Alternativa

Az teraz som zistila, ze hladovkovi fanatici reagovali uz velmi davno. Mozno sem uz ani nechodia. Takze prepacte mi tuto "neaktualnost".

Alternativa

Len konstatujem, ze v tejto teme to mate niektori s hladovkami nejake pomylene. V urcitych filozofiach, formach PODPORUJUCICH ZDRAVIE ma svoje miesto aj hladovka. Ale na nu musi byt clovek pripraveny a hlavne musi vediet, ze to nie je "nic nejest", vyzivu treba stale prijimat. Lebo ciel nie je nezdravo schudnut, ale prave ozdravna ocista. Takze len to som chcela povedat.

dixi

ludia chudnut treba pomaly,ale isto a nie chudnut 2 tyzdne,ze nic nezjem a trapim svoje telo a potom do seba narvem dve chladnicky za den.ved je to hrozne nezdrave a nakoniec sa to vsetko usadi ako tuk!!!!

leah

remencova1 ja od zajtra drzim 7 dnovu hladovku popritom pijem len vodu s citronom...potrebujem schudnut 6kil za tyzden potom ti dam vediet ci to pomaha oki?

...

ahojte.aj ja zacnem zase drzat hladovku.potrebujem schudnut a inak ako hladovkou to rychlo a viditelne nejde.Bohuzial..potom sa pokusim normalne jest a nezrat:( Ake mate skusenosti s hladovkami?Dakujem

henie

NEDRŽ HLADOVKU (a ani ostatné diety typu ryžová kúra atď...). Nejedením si spomaľuješ metabolizmus. Organizmus ide na úsporný režim a všetko čo príjmeš, teda časť z toho, si bude odkladať do tukových zásob. Prvé dni bude síce úbytok na váhe ale bude to len voda, a vyprázdnenie čriev.

remencova1

Ahojček. Dnes držím hladovku,ale začínam mať dosť veľký hlad. Neustále si, ale hovorím, že vydržím a budem pekná. Už som vypila 2 litre vody. Chcem schudnúť aspoň 5 kg za 8 dní. Prosím poradí mi niekto. Naozaj to zaberá, myslím ten citrón pri chudnutí.

Vlado M.

Kto takú hlúposť vymyslel ??? Vraj DRASTICKÁ DIÉTA... Pokiaľ to nie je nutné z medicínsko-zdravotného hľadiska, v žiadnom prípade...
Nič na svete, čo je riešené drasticky, nie je dobré... myslím z tých normálnych vecí.
Skúste: drastický sex,/ ?:-)) / drastická operácia bez narkózy, alebo aspoň čiastočného znecitlivenia, necitlivosť vo vzťahoch...
Treba upraviť -primerane - stravovacie návyky, pohyb, cvičenie, bicykel, turistika v prírode, plávanie... Skrátka robiť to, čo je prirodzené.

kia18

ja si myslim ze drzat dietu mesiac je blbost lebo potom vsetko co zjete sa na vas objavi,preto treba rdsej cvicit a jest v mesich porciach a nie vecer...