POMOOC..Milujem ho, ale často rozmýšľam nad rozchodom

Príspevok v téme: POMOOC..Milujem ho, ale často rozmýšľam nad rozchodom
chivava

Už dlhú dobu chodím s priateľom, veľmi ho milujem, ale napriek tomu mávam raz za čas také zvláštne stavy, kedy naozaj vážne premýšľam nad rozchodom. Už viackrát som mu o tom povedala. Vo vzťahu nám to krásne klape, nemáme a ani sme nemali žiadne problémy. Už v jednom z minulých vzťahov som mala takéto myšlienky, ale to bolo niečo iné. Vtedy som cítila, že ten vzťah nemá perspektívu. Teraz je to však niečo úplne iné. Cítim, že je to ten pravý, ale napriek tomu sa mi stáva toto. čo teraz? Má niekto podobné skúsenosti, alebo som len divná? Už naozaj neviem čo s tým.

ericka88

ja som mala vztah ktory horko tazko vydrzalo 4 roky a nakoniec sme sa rozisli,velmi vela sme sa hadali...po dobe som nasla noveho partnera.vsetko zatial klape,som stastna,mame sa naozaj radi.aj on bol sklany laskou a teraz sme radi ze sme spolu ale obaja este mame obavu co bude neskor,ci sa aj nas vztah pre zatial nezname priciny nerozpadne.obcas by som sa najrasej s nim rozisla aby som sa tomu vyhla,aby som nezazila znovu sklamanie..mozno aj ty mas nejaky strach a sama o tom nevies.kazdopadne musis prist nato preco mas take mylienky..

cikitkaaa

konecne clovek s rovnakym problemom!ajja mam niekedy take myslienky. ale ked si poymslim ze by sa so mnou chcel on rozist tak by som bez neho zit nemohla.. :( jednoducho neviem ani preco mam take myslienky aj sa bojim,u mna je horsie to ze ked idem niekam von tak mi zacne . dzfam ze ma neklames s kym ides kam ides preco ides naco kedy prides, urazi sa- a je ohenna streche.. a teraz uz len ked volam s nejakym kamaratom len tak ako sa mam napr aj to nieje casto tak mam vycitky ze ho klamem alebo nieco :( a to je zle moc ziarlivy.. mozno preto mam niekedy take stavy ,kto vie

chivava

Ja mám skôr pocit, ako keby som sa bála napredovaniu vzťahu, nejakému posunu. možno nie som na dlhodobé vzťahy.neviem

lenuliatko

no ved ja to chapem.nezazlievam.len mi to pride take trochu krute.ale dobre.ale potom nerozumiem ze preco mas take myslienky ak vam to klape?ako dlho ste spolu?mozno to bude tym stereotypom alebo nechyba ti nieco prinom?mozno ani otom nevies.ale je to teda fakt zvlastne ked ho milujes.a on ti co povedal nato ked si mu povedal ze ake mas myslienky?

bon

Ahoj, podla mna je spravne ze si mu to povedala, vztah ma byt otvoreny..., mne take nieco tiez priatel povedal, ze proste niekedy ma tuzbu vyspat sa s inou zenou, vyskusat nieco nove..., ale je skor tym ze sme svoji prvy partnery...skus hladat priciny preco mas take stavy´a kedy ich mavas, mozno je to uz len stereotypom, a premyslaj nad tym co by si stratila keby si ho nechala tak...

chivava

No vidíš. Ja som zase toho názoru, že vo vzťahu by mala byť otvorenosť. Nebudem predsa v sebe niečo držať dlhú dobu a pritom sa tváriť že sa nič nedeje. Taká dobrá herečka nie som. A myslím, že by na to prišiel sám časom, podľa mojich reakcií a správania.

lenuliatko

a ked ho milujes preco ho trapis tym ze mu to este aj povies ze myslis obcas na rozchod?to ho teda musela riadne ranit ak ta lubi.nie je vzdy dobre za kadzu cenu vsetko hovorit.tebe sa mozno ulavilo ale jemu asi chudakovi nie.