Nespokojnost s kadernickou

Príspevok v téme: Nespokojnost s kadernickou
zufalka

Ach jaj, som uplne zufala, nestastna a neznasam svoj odraz v zrkadle. Isla som kadernicke, nech mi upravi strih vlasov. Rok som cakala, kym mi vlasy dorastu (mala som bob, mikado) a teraz som chcela len mierne upravit strih. Opytala som sa tej blbej kadernicky, nech mi zostupni boky a vzadu len MIERNY skok nech spravi. A ona ma tak zosmykala, ze az :((( mam jemne vlasy a este k tomu malo vlasov, a teraz vyzeram, ako keby som mala 2 vlasy na celej hlave. Vrch mam uplny skok, mozno len 10 cm vlasy, a spodok mam dlhe.Lenze tie dlhe, tak tam mam len par pramenov a vyzera to fakt dost blbo, ako keby som mala malo vlasov :((( Viem, ze mam malo vlasov, ale teraz to je dost viditelne. Dokelu, ja neviem co mam spravit. Sto chuti mam zobrat noznice a cvaknut cely zadok vlasov prec. Inak strih by to nebol zly, ale pre niekoho kdo ma huste a tvrde vlasy. A nie ja!!!! Viem, ze je toto onicom prispevok, ale potrebovala som sa vypisat. Co by ste robili na mojom mieste. A podotykam, ta kadernicka strihala mna a vedla uz cakalo dalsich 10 ludi na nu. Lebo ona bere ludi tak, ze mne umyje hlavu, rychlo ostriha nejakeho chlapa a tak. Do p..ce s nou :((((

Mia12

Dnes som bola u svojej kadernicky a nechala som zostrih nanu... velmi zla volba teraz vyzeram ako Justin Bieber a stale revem:( pomozte ako dlho trva rast vlasov?

:)))

Vcera.... z vlasov po zadok , huste a do obluka ..... po vcerajsej navsteve salonu ...po plecia , do postupna a preriedene tak , ze mam copik tenucky ako male dietatko ked mu robite ucesy do skolky...plac velky bol vcera .. dala som jej volno ruku v strihu ale niekolko krat pripomenula, ze chcem vlasy nechat v polke chrbata.. zrazu smik a odstrihla mi cely cop....so slovami , ze aj tak mi to bolo treba a ona vie ako na take vlasy ako su moje , ze je jedina kadernicka v meste , ktora vie dobre strihat vlnite a kucerave vlasy. Dostala dobre nahubovane pred vsetkymi , ze ako sa opovazila mi len tak odsmiknut vlasy . Kadernicka pri mojom odchode nedostala zaplatene .. Nepovedala ani slovo ked som sa balila a odisla. Ani sa nesnazila obhajit nic.

jk201

Tak si radsej najdi naozaj dobreho KADERNIKA-chlapa pretoze niektore zeny kadernicky maju komplexi... Takze radsej naozaj dobreho a je jedno ci to bude stat viac .

Iba Katka

A toto je dôvod, prečo ja som bola u kaderníčky naposledy pred 7 rokmi :D Tiež som skončila s vlasmi pod bradou, okrem toho, som chcela postupne, čo mi len prebehla britvou a tie kratšie vlasy nebolo vôbec vidno.

Od vtedy sa strihám sama. Som zástancom názoru: Keď si zhovadiť vlasy, tak sama a zadarmo.

Ale od kedy si strihám sama, tak zvyčajne som spokojná :D

drôt

winki, vsimla si si dobre tie jej vlasy? Podla mna ich mala na 99% nadpajane umeliny, lebo svoje vlastne nestali za nic. Tak sa pomstila na tych tvojich.
Neverim kadernickam!

winki

Ja som bola naposledy u kaderníčky....mladá baba mala vlasy po pás.....ja pod prsia hovorím do postupna ale nie z dlžky a ona, ale máš roztrapkané konce a suché tých 10 cm by malo ísť dole.....pozerám na ňu, že nie.
Viete čo sa stalo? Domov som prišla s revom a s vlasmi trošku pod plecia.....

drôt

Vazne si davajte velmi velky pozor na kadernicky s absurdnymi viacfarebnymi asymetrickymi vytvormi na hlavach-je to vzdy znamenie toho, ze vas na dlhu dobu ZNETVORIA..

TinaM

kadernicky-to je problem s velkym P a to bez srandy..kolko mne trvalo, kym som nasla tu spravnu. A este v BA, tu treba pozerat nie len na jej kvalitu ale aj na to, ako hlboko budem mat do brecka pri plateni.Ale nakoniec som nasla a zatial klop klop, velka spokojnost

lilyianka

ja som bola naposledy u kaderníčky cca pred 4 mesiacmi, na farbeni a strihu ... je to moja kamoška, ale tak ma strašne vytočila, no neskutočne, už len tým, že mi povedala, aby som si vybrala farbu, akú chcem .. veď ona je tam na to, aby mi poradila (áno, mala práve vtedy nejaké osobné problémy, ale to tam nemá čo ťahať) ... no tak som si nejakú vybrala a teda ako nič moc ...
čiže teraz idem inej kaderníčke a pevne dúfam, že mi poskytne poradenstvo, lebo ak nie, tak hneď odchádzam ...
a tiež je pravda, ako tu písal ktosi iný, že tie, ktorí majú krátke vlasy závidia zákazníčkam s dlhými vlasmi ... pred cca 10 rokmi som sa chcela dať tiež len podstrihnúť a skončila som skoro ako chalan .. hrôza a des ... čo som sa vtedy naplakala ...

simka111

no ona mala viacfarebné hrôzy na hlave :D asi to tak bude, teraz už len čakať pokiaľ narastú :( ale aspoň mam ponaučenie, nabuduce mi ich podstrihne radšej mama..