problem-porucha metabolizmu

pppppppq

PPP je porucha prijmu potravy, anorexia, bulimia, ortorexia, exorexia a zachvatovite prejedanie. To, ze nedokazes odolat sladkostiam je len hlupy zlozvyk,ktory je sposobeny tym,ze jes rafinovany cukor-sladkosti a nahle vykyvy hladinu inzulinu sposobuju,ze potrebujes dalsiu davku svojej drogy..

kacenka 12

Vieš čo vyskúšaj aj nejaké bylinkové čaje, príklad mätový na upokojenie žalúdka...a pod...Myslím, že to by mohlo tiež pomôcť. To PPP to je prejedanie??? No to ja mam tiež ten problém. Stále sa prejedám sladkosťami, neviem si rozkázať. :-)

liptonka

ono to bude asi najskor tym ze trpim ppp ani nie anorexiou,ani bulimiou,ale zachvatovym prejedanim aj ked toto je skor do inej rubriky(anorexia-bulimia) ale koli tomu mam ten metabolizmus poruchany.nedavno sa mi stalo ze som mala zo dna na den 2kg hore co vobec nechapem kedze som vcelku normalne jedla.ale zas mam 3kg dole za dva dni.nerozumiem..moze to byt z toho dovodu?? alebo mam len pokazenu vahu???

kacenka 12

Myslím, že porucha metabolizmu má veľký na hmotnosť. Skús ho nejako napraviť správnou životosprávou. Pohyb na čerstvom vzduchu, zdravá strava - zeleninka, ovocíčko, jogurty a tak. Môžeš tiež skúsiť trošku cvičiť. Veľa štastia...