rotavírusi

tinka228

určite by to bolo strašné ak by ti dieťatko dostalo tento vírus. tiež som veľa váhala a zisťovala si informácie. a to priamo u kompetentných keďže sestra robí v nemocnici. vôbec to v skutočnosti nie je také zlé ako sa píše v propagačných letáčikoch. že každé tretie dieťa umiera na tento vírus. možno v krajinách tretieho sveta, ale nie u nás. mám info priamo od primárky pediatrie, že všetko okolo očkovania je len reklamným ťahom firiem propagujúcich očkovanie. ale to nikto verejne nepovie. tým však nechcem povedať že toto ochorenie sa u nás nevyskytuje. vyskytuje ale nie v takej miere ako strašia a tiež nie s takými následkami (že každé tretie dieťa umiera). očkovanie mi určite neodporučila.

RNG

na ockovanie tu bola hromada clankov dosial. Virusov je hromada a su prudko sa meniace. Takze keby bola vakcina proti kazdemu tak by sme museli dostavat rocne stovky vakcinacii.
Pri vakcinacii sa ale zialbohu do tela zanasaju rozne cudzie biologicke materialy, podla toho, v com boli virusy pestovane(vajcia, rozne zvierata) a tie nam zamoruju a oslabuju telo.
Takze treba vzdy uvazit, ci su dobre stranky ockovania prevazujuce skody, co nam v tele sposobi.
Lekarska komunita ale o tom nechce nic pocut a prehlasuje ockovanie za uplne neskodne, co je zrejma loz. To potvrdia pripady ludi, co mali na ockovania rozne reakcie , dokonca zomreli. Takze sa nejedna o ziadne neskodne zasahy do tela. A cim ich je viac, tym je ta pravdepodobnost poskodenia vyssia.A to nie len arirmeticky suctom, ale casto az geometricky, tj nasobkom.