bolestiva ovulacia ?

Príspevok v téme: bolestiva ovulacia ?
gelatina

chcela by som poprosit o radu ... vcera rano mi zacal ovulacny vytok a dnes od poobedia citim v oblasti vajecnikov tlak a pri zmene pohybu pichanie,tazko povedat presne na ktorej strane, asi najskor v strede...je mozne ze je to tou ovulaciou alebo je to nieco ine ??
neviem o tom zeby som prechladla,aj tielko poctivo nosim...taketo som este nemala tak som trocha vyhukana z toho...

jankaaaaaaaaa

ja mavam dnes bolesti v poodbrusku v oblasi vajecnikov. takze asi to je ovulacia, navyse hak som vysadila pred dvoma tyzdnami.. nepamatam si zeby ma niekedy kvoli ovulacii boleli vajecniky, ale bude to tym ze telo nabehlo na vlastny cyklus po tej hak.. ale aspon ma tesi to ze mam ovulaciu :) tak snad nebudem neplodna ked sa raz rozhodnem pre deti

soffa

ja to mavam kazdy mesiac,je to sice len jeden den ale je to neprijemne,.gynekolog mi povedal,ze je to ovulacia a mam byt rada,ked si budem chciet zalozit rodinu,tak budem vediet kedy je ten spravny cas.

Mendy

Dobrý deň mám každé dva týždňe strašné bolesti na pravej strane pod bruškom neviem sa ani posadiť je mi zle napína ma keď som bola u gyn.povedala že ovulujem a že mi praskla cysta dala mi ibalgin od bolesti nedá sa to liečiť?Je to fakt hrozná bolesť Ďakujem

javiem

Mna boli jeden z vajecnikov kazdy mesiac...Malo by ta boliet podbrusko nalavo alebo napravo. Znie to hlupo, ale skus si pobuchat po zadku, mal by to byt vajecnik, ked ta zaboli v podbrusku.