PPP a depresie

timka

aidy: neda mi reagovat. vsetko co si napisala je fakt, ale plati to hlavne pre nejake zdrave dietujuce zeny a nie pre dievky s ppp. ja napr osobne nejem kvoli tomu, ze mi to chuti, je to uz proste reflex ako u pavlovych psoch, uz mi je hnusne, jedlo mi je uz odporne ale aj tak musim do seba dalej davat a neviem preco.

aidy

nie,nie som odbornik,ale presla som tym a musela neraz zatat zuby a povedat si,ze som silnejsia ako ta neskrotna chut zrania. dostala som sa z toho.nebolo to lahke,ale ten pocit,ze kazdym dnom nad tym vitazim bol nadherny.obvinovala som sa kedysi dobre ze nie z kazdeho susta co som zjednala navyse.viem,ze to nieje lahke,ale hockto vie lamentovat,ale to nikomu nepomze,len viac sa clovek dostava do depky.

aidy

ja sa niekedy prezeriem a nie len prejem chichichi. no co, potom fucim ako kvikkvik na gauci.na druhy den cele doobedie nejem,aby som si to ako tak vyzehlila u mojho zaludka a pomohla mu pri traveni.keed citim hlad,dam si pohar kakaa.nie vody,po vode som hladna ako cenkovej deti na 130 strane,aj ked tato kniha ma len okolo 90 stran.tu neidee o to ako sa problem neda riesit,ale ako sa s nim popasovat a dobehnut neznesitelny hlad.na kazdeho posobi nieco ine...

aidy

netrapte sa,ze ste pevnejsi.ludia su chudy,pevny a pevnejsi.to ze ma niekto viac na sebe ako ten druhy,je dovod pre usmev.on si mozno nemoze dopriat to,co vy a preto je ako lata.PPP vyscinou zacina prvymi nezmyselnymi dietami.telo dobieha to,co mu clovek dlho nedoprial.myslim,ze je lepsie ani len nerozmyslat nad stravou takou formmou ze toto alebo ono si nemozem teraz dat a ked pride cas,tak sa toho clovek nevie dojest.obranou tela je potom priberaci proces,kedy si to uklada na horsie casi-co ked pani mojho tela zase napadne drzat dietu.clovek si ma dat to,naco ma chut a nic si neodopierat,ale v mensom mnozstve.

aidy

ahoj timka,ludia sa niekedy nevedia ovladat.je to normalne.ked sa najes tak ako mas,moze vzniknut akykolvek problem a nebudes sediet a prejedat sa dokolecka dokola.s plnym bruskom sa riesia problemi lahsie a mozno si vtedy das trosku viac ako obvykle,ale nebude ta to tak mrziet.Nevin sa za to.ja baculatejsich obdivujem ako sa vedia pozerat s usmevom na svet a smiat sa tak radostne...pozerala som jednu relaciu,kde pred sedemrocnym chlapcom museli rodicia zamykat chladnicku,nakolko on naozaj trpel chorobnou zravostou.mohol jest kolko chcel a stale bol hladny.vies si to predstavit ako trpia jeho rodicia?pokial nehadzes do seba piate cez deviate,asi to tvoje telo potrebuje.dobieha nieco,co si mu predtym nedopriala.je to len obranny mechanizmus.mas jedinecnnu prilezitost sa na vlastnej kozi naucit spravne kombinacie jedal,ktore tvoje telo vyzaduje.pocuvaj svoje telo a ono ti same povie co chce.

aidy

Skuste napisat co pekne ste prezili,alebo ako sa podarilo vyriesit nejaky problem.Zoberte problem z opacnej strany a pozrite sa nato,ake vyhody co ma a pokial je nejaka nevyhoda,ako sa to da obratit a vyuzit vo svoj prospech.Aj zivot bude krajsi a pohlad na seba lepsi.......