Predlzovanie vlasov

ester851

Mozes im poslat fotku a oni ti podla nej poradia ktoru presne a ked tak oni sa daju aj farbit takze si to mozes prisposobit :) To je prave super na ludskych vlasoch ze s nimi mozes urobit to co so svojimi :)

alenka_radska

a pasuje ti farba presne na tvoje vlasy? lebo mne sa nezdá že by ani jedna z tých hnedých odtieňov bude ako moje vlasy a to už je potom asi dosť vidieť nie? :D

ester851

Som s nimi spokojna a mam klipy :) Klipy sa mi zdali ako najrychlejsie tak som sla po nich a nic ine odskusane uz nemam :)

ester851

matriska - Ono to je na tebe ale stale to chrani ten pricesok tiez a vydrzi viac plus je to zase kefa co mozes aj len na svoje vlasy pouzit :) Ale ako som pisala nie je to nutnost :)
alenka - Ja som si svoju brala rovno aj s priceskami co mam z clipinhair.sk ak hladas

ester851

Je to kefa ktora vlasy menej taha - mensie riziko vythnutia z pricesku :) A nie je to nutnost ale skor odporucanie ked chces aby ti tie pricesky vydrzali :)

alenka_radska

je na príčesky treba aj špeciálnu kefu keď píšu, že to sú ľudské vlasy?? prípadne kde sa dajú také kefy kúpiť, čo je na nich iné??

Roninka

hlavne to potom chce specialny kartač na vlasy a kvalitnu vlasovu kozmetiku. Tak na to nezabudnite, Nech nevyzerate ako metla