Opičia láska...

ufonko

Ja si myslím že mám tento syndróm. Ale neviem či to je on. Totižto mňa vzrušuje ak sa tríznim. Hlavne ak si obväzujem nohu a silno si ju sťahujem lepiacou páskou, a ešte keď chodím bosí aj to ma vzrušuje. A naschvál si pichám do päty ihlu a podpalujem si nohu zapalovačom. Neviem ako to mám riešiť. Ja proste neviem. Nejaka dobra rada ?

jajka001_

ono je to pochopitelne celkom ze je to u zdravotnickych pracovnikov. vela vedia, vela svoje deti pozoruju, kombinuju a potom s nimi behaju po lekaroch. toto je zrejme taka nevedoma forma, nerobia to naschval, a muma ty si asi myslela nieco trosku ine, ze ta mama umyselne a vedome spôsobuje ochorenie svojim detom nie? som nasla zaujimavy clanok o podobnej osobe:
www.nanicmama.sk

ingi

Münchhausenov syndróm by proxy patrí do skupiny týraných detí (CAN syndróm), pričom najčastejšie matka predstiera neskutočné problémy svojho dieťaťa, alebo ich sama vyvoláva. V oboch skupinách ide o časté zbytočné návštevy lekára, vynucovanie opakovaných neindikovaných
hospitalizácií, vyšetrení a ordinovaní liečiv. Choroba sa až v 1⁄3 vyskytuje u zdravotníckych pracovníkov, je ťažko odhaliteľná a liečiteľná.
www.zdravcentra.cz

Muma

Munchausenov syndróm alebo keď sa s človeka stane notorický hypochonder.
Ja mam na mysli rodiča, ktorý naschval a vedome privedie svoje dieťa do zleho zdravotneho stavu, hraničiacim s ohrozenim života aby sa v nemocnici mohol prezentovať ako úžasný opatrovatel. Mnohokrat ohuruje lekarov svojimi vedomosťami... atď. Ako sa vola tato choroba?