Prasknutý členok

Príspevok v téme: Prasknutý členok
Vinco

Dobry den, pred 11 dnami som na futbale zle skocil. Bola to odporna bolest, tak hned rano som isiel za chirurgom ktory zistil prasknuty vonkajsi clenok. Uz mam mat dlahu iba 2 tyzdne a bojim sa ze mi ju doktor neha dlhsie pretoze ked s nohou nechtiac pohnem zacitim taku mensiu bolest na tej praskline. Mam este sancu ze sa mi to za tie 2 tyzdne vyzdravi? Alebo neni nieco na urychlenie hojenia? napr. pit viac mlieka a pod. ? Vopred dakujem za odpovede.

swistica

Na znizenie opuchu treba studene obklady a cas. Ak by neopuchol ani po tyzdni od zlozenia dlahy treba ist urgentne k lekarovi. Okrem toho si po odpuchnuti vyziadaj rehabilitaciu.

Ivetka50

Ja mám tiež prasknutý členok mala som tri týždne dlahu.Teraz mám dlahu dole ale členok mám stále opuchnutý.Vie mi niekto poradiť cvikly na rozhýbanie členku.

mayla

Minulý týždeň som zle stúpila na ľavú nohu hneď mi opuchla, na traumatológií mi diagnostikovali že mám pravdepodobne prasknutý členok , na rtg vidno drobnú prasklinu ktorá tam nemusí byť( nechápem). Po kontrole minule mi lekár povedal že ešte 2 týždne musím to mať v dláhe. Vie niekto poradiť kto ma s tým skúsenosť ako dlho to ešte bude trvať kým budem môcť fungovať už normálne. Som s toho zúfala.

maxi king

serus ja mam tiez prasknuty clenok v sobotu ma jeden kopol na futbale... cely som mal opuchnuty aj zmordety mam dlahu a zajtra mam ist po sadru... ale uz ked stavam na nohu tam trosku citim... zajtra asi odmietnem sadru a dam si iba ortezu v nedelu mam tazky zapas a musim hrat... je dajaky liek zeby sa mi to cim skor zahojilo???

martin 888

Ja som si tiež pri futbale zranil členok. Až tak neštastne že som musel isť na operáciu. A nemal som sádru ale takú našuchovaciu dlahu čo sa dávala aj dole. Mal som ju 3 mesiace. Ale stále ma to pobolieva a tažko sa mi hraje futbal.

Tereza 33

Ja som tu písala, tak zopakujem:) Ja som si túto zimu zlomila ruku, bola som s kamarátmi lyžovať, predposledný den blbý pád... Brala som wobenzym, lekár mi ho odporučil.Pekne a rýchlo sa mi to zahojilo.

rituška

Ja mám tiez prasknuty clenok :/ pri futbale som si tiez zlomila.... takze tak neako to a mam aj horucky nwm ci s toho moze byt :/ mam dlahu uz tyzden :/