katolicka u.v rk intrak

dedy

ja som si do RK nemohla podať ani prihlášku, pretože v podmienkach chcú aby študenti dodržiavali katolíckeho ducha katedry... a to ja ako ateista určite nemôžem (a ani by som to psychicky nezvládla)
a je to možno i škoda, pretože RK je jedno z miest, ktoré mám vzdialené pod 100km od miesta bydliska.

zlta

Baby, nic si z toho nerobte, toto je nazor verejnosti na skoly, ktore vznikli teraz nedavno...proste nedovera, alebo snaha o pocit, ze JA (vystudovana davnejsie)som nieco viac ako vy vsetci, ktori sa o to snazite teraz.
Pamatam si, ze asi pred 15 rokmi, ked sa zacal udelovat titul Mgr., bol tiez povazovany za podradny, hoci nechapem preco. Jedine zeby z tohoto dovodu (nove, nezvyk).:))
Nechapem, ako moze sudny clovek odsudzovat skolu, ktoru na vlastnej kozi nezazil! Jedine, ze by ste studovali na "starej" skole a neskor na "novej", potom by ste snad mohli porovnavat.

syslik555

No dievcata tak sateste nie je to vobec med lizat a ak si niekto ymsli ze KU v Rk je podradna nech si skusi jedne semester a velmi rychlo strati iluziiu o rychlo dokoncenej skole. Tu musite makat 2x tolko ako na inych skolach ....

[zruseny8]

ja som z ruzomberka no o intrakoch toho moc neviem. vzdy ked pridu k nam na privat baby co byvali predtym na intraku, tak su spokojne pretoze na intraku nemali sukromie. tiez to argumentovali ze ich v jednej izbe ci bunke je 4-5. wifi tam pravdepodobne je. a vyzera to ako na kazdom intraku.co by ste vy doma uz vyhodili, tak na intraku sa to berie ako luxus. dufam ze ma chapes..
skola nie je bohvieaka, pravdepodobne by ju mal skoncit kazdy kto to neflaka a uci sa. nemala si inu moznost vyberu? napr. do ineho mesta? neber to akoze sa do teba staram, ale iba vyjadrujem svoj nazor. u nas ked sa ta opytaju ze kde si robil vysku a povies ze na katolickej, tak ta neberu ako kvalifikovaneho na svoj odbor. preto sa aj praca hlada tazsie. velmi malo ludi z ruzomberka si ani prihlasku nepodaju na katolicku. dokonca ani ako poistku. z mojej triedy tam skoncil az jeden clovek. ja som ani o prihlaske tu neuvazovala..
cize katolicka skola v rk je dobra ked potrebujes len rychlo a bez problemov skolu skoncit a mat titul..tot moj nazor