Topánky pre malé deti

Príspevok v téme: Topánky pre malé deti
aquila

Ahojte! Chcem sa spýtať na váš názor ohľadne prvých topánok pre detičky. Stretla som sa s dvoma názormi: 1. najvhodnejšia je pevná členková obuv (na SR), 2. nazdravšie sú mäkké topánky, v ktorých sa nožička vyvíja prirodzene (v UK, USA, Austrálii a všade na západe). Teraz som objavila aj u nás také krásne mäkké topánky (zn. Liliputi) a priznám sa, že mi príde úplne prirodzené, že sú najvhodnejšie pre dieťa. Čo si o tom myslíte?

vriacavoda

aquila, tym, co sa pouziva v napr. USA by som sa az tak celkom neriadila. Tu napriklad dedicky nemaju ani v perinkach, su ako take handrove babiky, kedze novorodenci si este nevedia udrzat rucky ani nozky, tak na vsetky strany maju koncatiny rozletene, nechapem to. Ved take male dietatko sa neda vziat ani poriadne na ruky bez toho, aby nemalo kadejak povykrucane nozicky...Takisto balenie nasiroko tu neexistuje. Takze sa treba riadit hadam zdravym rozumom, nez tymi trendovymi radami.

ivetkab

Ahoj ja mam dve deticky 7a3,a myslim si ze ked dieta zacne stavat na nozky treba pevnu clenkovu obuv,ved aj nase mamy nam to davali preto nebol taky problem s nozkami ako maju deti teraz,Zila som cas v zaranici a tie cool topanocky su pekne ale deti chodia tam captavo ako kacky.Moj nazor