Biorezonancia

Príspevok v téme: Biorezonancia
kristina111

poculi ste o vysetreni BIOREZONANCIOU?
prave pred sebou drzim prospekt o takejto moznosti liecbe, kde sa pise co vsetko ukaze pocitacova biorezonancia, co sa tym da odstarnit, co zlepsit a podobne..
citam, ze sa jedna o Body- Care centrum v BA..
ma niekto skusenosti? vie mi o tom povedat niekto aj viac?
rozmyslam, ze by som to skusila.. pise sa, ze diagnostika je zdarma..
v poslednej dobe ma trapia bolesti v oblasti obliciek, mocoveho mechura a vajecnikov.. tak by som bola rada, ak by to pomohlo..
dakujem za kazdy nazor!

jozo80

Narazil som na túto tému, tak pripájam aj ja svoje skúsenosti. Absolvoval som biorezonanciu v Prešove a môžem povedať, že mi to pomohlo s ťažkosťami, ktoré ma trápil už veľmi dlho. Zadarmo to nebolo, ale výsledok sa vyplatil. Záleží určite na tom, kto to robí, nakoniec ako všetko. Poradili mi aj ako zmeniť životosprávu a ťažkosti sa zatiaľ nevrátili, takže odporúčam.

perfemix

Dobry den. Rad by som prispel aj ja do tejto temy kedze si myslim, ze mam co k tomu povedat a mozno to pomoze niekomu pretoze aj ja som hladal pred aplikovanim biorezonacie podobnu skusenost no nepodarilo sa.
Zacnem tym ze ako kazdy kto skusil biorezonaciu som mal zdravotne problemy ktore boli kozneho charakteru.
Absolvoval som 5 sedeni takze nemoze sa povedat ze patrim k tym co boli raz a potom sa isli vyjadrovat ci je ucinne alebo nieje. Cele ma to vyslo cca 200 eur. Chodil som na biorezonaciu do altemeda v KE.
Prve sedenie bolo za 90 eur kde mi urobili "komplet diagnostiku" s tym ze potom som mal odpovedat chlapikovi na otazky cez ktore ak ste odpovedali pravdivo a nic nezatajovali by zitil vas zdravotny stav aj bez biorezonacie :) ale viete ak clovek ma zdravotny problem veri vsetkemu a je ochotny urobit cokolvek aj slepo verit tak ako aj ja ...je to normalne tiez som nechel pocut ziadne negativa na biorezonaciu kedze som pevne veril ze ma to konecne vylieci :( ze sa stane zazrak ... no ale budem pokracovat dalej potom sme si dohodli dalsie sedenia ktore spocivali akoze na odstranenie toxinov a alergii atd. po 5 sedeniach ktore akosi nic neriesili som povedal dost a stopol som to kedze som pochopil ze som uveril a to bola chyba. Na zaver len tolko mne sa podarilo dostat s mojich zdravotnych problemoch ale nebol za tym ziaden zazrak na pockanie ale dlhodoba liecba zmena stravy a hlavne pomalicky menit svoj pohlad na veci. Dnesnej dobe plnej informaci a kadejakych clankov o zdravy a co mozes co nie co skodi a co nie ...clovek zblne ani nevie ako a je v tom a ponara sa a trapi. Moj odkaz pre vsetkych co maju zdravotne problemy ...Zacnite pit vodu primerane vasej vahe a aktivitam vsetko zlatou strednou cestou ...prestante jest cukor v jedle ho mate kopec nepotrebujete ho doplnat kolacmi ani coko. tycinkami sladkými malinovkami. Ste to co zjete :) Prajem vsetkym Bohom pozehnanu silu a vytrvalost.

bb33

..prosim vas, nezabudajte sa opytat vasho nestranneho lekara, co si o tom mysli. Ak vas posle na taketo nieco, je v tom namoceny tiez. Ale kazdy normalny a nezainteresovany lekar vam povie ze je to jeden velky "podvod" a obycajne tahanie penazi z vrecak dovercivych, nieco ako "smejdi" ibaze v bielych plastoch. To, ze po takomto akoze lieceni sa prejavi placebo efekt a vy si myslite, ze za tych 75+50€, vas zazracne vyliecili, je jeden velky omyl. Co sa fajcenia tyka, jedine vase osobne presvedcenie vas moze zbavit tohto zlozvyku. Ostatne zazracne vyliecenia a rozne clanky a spovede vyliecenych su platene reklamne spoty, ktore maju masirovat mozgy nepoucitelnym.

inga2

ja som vyskušala pre 3 rokmi a od vtedy nedam dopustiť na biorezonanciu.
nie je to žiadny zazrak,že ta na počkanie vylieči,ale ja som spokojna a bez toho aby som hovorila do predu ake mam problemy,tak mi pekne zdiagnostikovali všetko, o čom som vedela.ak mam nejaky problem idiem aj k lekarovi ale aj tam a pokial sa da najprv vyskušam vždy prve biorezonanciu.
a nemyslim si ,že je to až take drahe,ja platim 7 eur za sedenie a 20 za diagnostiku prvu.

krado

Biorezonancia je hlavne diagnostika a tiež sa tým dá aj lieťiť,ale nie je to zázračný prístroj tak isto ani ako neexistuje zázračná pilulka. Viem pomôcť, vie vytestovať tie spávne doplňky stravy a pokiaľ človek v hrubých rysoch dodržiava troška aj stravu výsledky sa dostavia, pracujem s tým už dva roky!

micamm7

Tiež som o biorezonancii počula, moji známi chodievajú do ZA. Vraj im to veľmi pomohlo, aj keď do toho vrazili naozaj veľa peňazí. Počula som aj o ľuďoch, ktorým táto liečba nepomohla, ale to len preto, pretože ju nedodržiavali ako bolo treba. Napr. mali určenú stravu, čo majú a nemajú jesť ale jedli "sem tam" aj to, čo netreba. Mám tiež nejaké problémy a uvažujem, že to vyskúšam.

krado

Presne suhlasim s webacikom, inak tiez vie i výborne vytestovat doplny stravy,alebo lieky komu je co vhodne,alebo naopak.A to najdolezitejsie je ze sa hlada pricina problemu a ta sa snazi liecit a nie az nasledok.