skulavy chlapec

Príspevok v téme: skulavy chlapec
okata

Chodili by ste s chlapcom, ktory trochu skul? Inak je vsetko na nom super, teda vzhlad. Jeho povahu este dobre nepoznam. Neviem, preco skuli, lebo som videla aj jeho rodinu a nikto z nich neskuli? Dakujem. Mozno v starsom veku by som to neriesila, ale neviem, ako by na to zareagovalo okolie, ze chodim prave s takym?

Mirro

Ale no, všetko záleží len a len od viacerých okolností, aké sa môžu v okolí vyvinúť, možno by časom pomohli Vision - Fix (dierkované okuliare) z Dunajskej Stredy, sám mám problém zo zrakom a zatiaľ celkom dobre pomáhajú, tak prečo nie ? !

6m

pisem z vlastnej skusenosti, skulenie je problem, da sa korigovat zdlhavym cvicenim toho svalu ktory slabne alebo oslabol, v pripade poskodeneho oka - toho ktore mozog vyraduje, ked ho cvicite tak casom dokazete oko korigovat tak dobre ze nebude vobec poznat ze mate tento problem, zaroven vsak treba opacne pohlavie informovat o tomto, nie ze to zisti neskor :D, dalej zmastrujte ine schopnosti v ktorych budete vynikat, hlavne ak mate dieta ktore skuli tak mu pomozte, vychovajte ho k niecomu v com bude vynikat, nespravte z neho priemerneho univerzalneho cloveka ale venujte sa mu o to viac, ulahcite mu tym beh socialnym zivotom, istych posmeskov sa samozrejme nevyhnete, ale takych ludi mozete dokonalo ignorovat a najst si ludi ktori to chapu a mozno aj najst si cestu ako dany problem presunut do humornej sfery, skuliaci kamosi cvicte to slabsie oko, tvrdo kazdy den, zaroven aj opatrne aby ste si neublizili, pravidelnost je najdolezitejsia, a zmaknete to, budete sa pozerat inemu oboma ocami do jeho oci, a zmastrujte nieco na sebe aby po vas aj oni poskulovali (mozno si poviete ze nie ste inteligencne vysoko aby ste sa nieco naucili, ale vzdy tu existuje nieco ine napr. vysportovanie postavy, kocky na bruchu, hudba, ine umenie, rozne netradicne vyrobky, naucte sa rozpravat vtipy, vzdy daco existuje, nevzdavajte to) ............ a ci vas bude akceptovat opacne pohlavie? bude, existuje xy pripadov ktori uz maju aj deti a stastne manzelstva --- nakoniec to nebude vobec o vasom oku ale kombinacii inych veci, tak sa drzte a makajte na sebe alebo ucte deti, cau

Pierre_SP

Aj ja škulim(19rokov)...a troska mi to vadi,neda nic stym robit,ked som bol mensi spoluziak mi pichol takou palicou do oka..ale mam to aj po otcovi,ale co sa tyka bab je to pohode,skor ja som ich poodjebaval co je velmi divne uz mi lezu na nervy

skulina2

okata..tie rozpaky..myslim to tym, ze je to vec zvyku. ved keby mi s nim bolo dobre, tak mi je jedno, ci ma alebo nema takyto problem..a nazory okolia alebo blbe narazky by mi boli ukradnute..skus si to predstavit v opacnej situacii, ze by si skulila ty..a chalana, ktoremu by s tebou bolo uzasne, by si odmietla, len preto, ze skuli, ved to je absurdne..pre mna.

Giovanni

Ach dievca isto mas okolo 15,proste on zato nemoze a za co nemoze zato ho nesud! a isto nie si dokonala ani ty,na kazdom sa najde "chybicka krasi",alebo radsej by si mala krasavca a povahovo dakeho debila?a krasa sa pomynie....rozumny a dospelo rozmyslajuci ludia sa skor pozeraju na povahu cloveka a potom na vyzor....ale ako budes starnut tak ti dojde aj rozum....viem co vravim aj ja som chcel len krasavice na ZS,ale to bola velka chyba...ale uz som dospely dosiel mi rozum a skusenosti....cize ja vravim ak sa ti paci a rozumiete si tak to skusne a na okolie sa vyser...zavidia ti mozna len ...

skalka07

ja by som tiez nechodila s takym chlapcom. ale nie kvoli okoliu, ale kvoli sebe. a nemyslim si, ze som preto povrchna. ak ma clovek na vyber, tak preco nie to lepsie?
mimochodom, /acetylcholin/ vyjadril svoj nazor a vsetci ho tu napadate a rozpravate bludy, co keby sa jemu narodilo skulave dieta..., ved je to chore!! odbocili ste od temy!

okata

Tie rozpaky myslis z toho, ze ste mladi alebo aj tvoj priatel skuli? Mozno preto mam tieto blbe otazky, lebo predtym som chodila s chlapcom, ktory krival a ista kamoska, teda akoze asi kamoska si z toho robila srandu za jeho chrbtom, ale mate pravdu, ze tito ludia nestoja za to, vsimat si ich reci, oni mozno trpia nejakym horsim komplexom.

okata

Mam pocit, ze aj onsi to uvedomuje, lebo ked napriklad sedime oproti sebe, ma trochu problem pozerat mi zblizka do oci, ked sa aj ja na neho pozeram. Ale ked nepozeram na neho priamo, vtedy kutikom oka vidim, ze sa na mna stale pozera, len on musi mat pocit, ze na neho priamo nepozeram.

BamBulkaa

nikdy nepocuvaj to co ti hovoria ludia naokolo....ty pocuvaj len samu seba xD wed co je ostatnych do toho..a vlasne toto je to na co by si mala pozerat na poslednom mieste...ked je dobry a paci sa ti naco riesit to ze skuli...wed to je len mala chybicka...hlavne je co ma vo vnutri..takze chod do toho a kasli na blbcov co nevedia co so sebou a preto riesia inych :D:D