Aspon jednu vyhodu mame oproti mužom!

Príspevok v téme: Aspon jednu vyhodu mame oproti mužom!
aspon jednu

Ahojte čitala som teda ma to tak zaujalo... Každá si povie muži to majú ľahšie oni nerodia nemajú zakaždým menzes a bolestivý nekoja potom baby... Oni si pekne pokračujú v kariere a uživaju si!(Nechcem poburiť.. aj vy máte niečo horšie.. ale tak chcem sa podeliť čo som sa dozvedela:)) Takže čítala som a je to aj vedecky dokazané že :

Ženský orgazmus je 6-10 krát intenzívnejšie ako mužsky!!! Takže baby aspon niečo:)

niekto

to nieje otazka sili orgazmu ale hladiny hormonov a psychickom stave muzi ktory taketo nieco spravili boli vacsinou v detstve tyrany alebo mali nejaku traumu

dalsi faktor je ten ze zena muza tak lahko neznasilni lebo muzi su vacsinou silnesi

a ak naohodou ano ktory muz by to na verejnosti priznal ??

a som si dost isty ze zeny prezivaju nielen orgazmus ale aj sex ovela intenzivnejsie teda co som mal moznost pozorovat O:-)

Linnda_260

To je fakt. Aby chlapi dosiahli orgazmus, vedia byť aj agresívni. Ublížiť žene aj nevinnému dieťaťu. Že sú prípady, kedy žena znásilnila muža? Chudáčik, dúfam, že sa ten jedinec zo psychickej traumy dostal. Už sa asi nikdy nedá nikým pobozkať, len aby už nemusel zažiť to poníženie a ten nechcený orgazmus, že? Zlé, zlé ženy.
Rozdiel medzi ženským orgazmom a mužským je ten, že žena prežije len príjemné pocity, zatiaľ čo muž sa pri tom musí vyprázniť. Chlap musí mať orgazmus často, žena chce mať orgazmus často. Ale podľa mňa ten chlapov je asi silnejší, lebo ako sa tu písalo, dokážu preň aj zabiť, neviem, to by žena neurobila.

kvietok23

nooo...ale vsak su pripady, kedy aj zena znasilnila muza....a predpokladam, ze to len tak z nudy nebolo :D:D ale to je uz na inu debatu... aaa co sa tyka toho orgazmu...podla mna je kazdy krasny...silnejsi, ci slabsi, muzsky, alebo zensky...a mozno niekedy ziadny... ide aj o ten pocit z milovania ...:)

Liana...323

Ja by som v tomto pripade chcela poukazať na jednu vec. Ktory org. je silnejší sa nedozvieme nikdy. Ale fakt je, že žena kôli orgazmu nikdy nikoho brutálne neznásilnila, ani nezabila. To urobí len muž. A len kôli orgazmu. Tak ktorý org je teda silnejší...?

ninata

To ze mame menzes rodime mi pripada skor krasne oni su podla mna v nevyhode ze nemozu citiť dieťatko vo svojom vnutri. A ze nemusia rodiť ja by som s nimi nemenila nic,porod je uzasna vec a ten orgazmus.. no nie kazda zena ho zazije ale chlap pri sexe skoro kazdy sa urobí, zena nie vzdy. Takze on ho mozno prezije ako slabsí ale zena castokrat nezazije žiadny takze zase az take plus v tom nevidim.

alz-bee

Ako jeden den by som aj ja chcela byt chlapom:))...a pamatam si, ze ako dieta som zvykla cikat postojacky :-D...ale teraz ako dospelej sa mi to dako nechce praktizovat :-P...vtedy mi bolo jedno, ked som sa aj ocurala :-))

Optimista_dozaista

Ja by som chcela byt na jeden den chlapom. Ved to je urcite paradne, ked sa vam chce curat! Pekne pri prvy strom a hotovo. My zeny musime utekat do lesa alebo do pola, ked uz nie je kam. Minule som si tak skoro vytkla clenok a skoro som sa posrala z toho, ako som sa poprhlila. :D

bubyna

ja sa asi od vsetkych lisim, ale ja by som brala radsej silnejsi a nie vzdy, ako slabsi a pokazdy krat... ked uz ho mam mat tak nech je riadny :))))