zas obiezka

Príspevok v téme: zas obiezka
Sirius

Zdravim,
pozeram forum a obriezka tu je omielana skoro kazdy den. Mam ist aj ja na tento zakrok a potrebujem poradit od dakoho kto bol na tomto zakroku najlepsie miesto kam stym ist v Bratislave.

Hlavne nech to je kvalitne, mozem si vybrat len ciastocnu (lebo vela ludi pise ze im rovno spravili kompletku) a v lokalnej anesteze.

Dakujem

tinka228

je mi jasné, že nie všetko drahé je aj kvalitné (o tom som sa tiež už presvedčila aj sama). ale žiaľ som mala možnosť presvedčiť sa aj o prístupe v štátnom zariadení. a keďže mám blízkeho človeka čo tam pracuje tak mám info aj "spoza dverí". ja viem že paušálne sa nedá nič o ničom povedať len mám proste taký názor ako som napísala.

lesslie

tinka228: mierne s tebou nesuhlasim...ja som sla na operaciu sice inu ako obriezka (co je asi jasne, kedze som zena), a presne takto som uvazovala aj ja a tak som sla na sukromnu kliniku a tak ma dobabrali za krasne peniaze, ze na tej ststnej nemocnici len oci gulali ked to videli..takze kvalitu nerovnaj cene

lesslie

tinka228: mierne s tebou nesuhlasim...ja som sla na operaciu sice inu ako obriezka (co je asi jasne, kedze som zena), a presne takto som uvazovala aj ja a tak som sla na sukromnu kliniku a tak ma dobabrali za krasne peniaze, ze na tej ststnej nemocnici len oci gulali ked to videli..takze kvalitu nerovnaj cene

Sirius

Nie je vzdy pravidlo ze drahsie je kvalitnejsie. Aj ked zvacsa to tak byva mas pravdu. Ale zas aku mam zaruku ze mi to spravia kvalitne za tych 6000. A ked to dakto dokaze spravit tak isto zadarmo preco za to platit ?
Preto sa pytam na referencie v tejto teme ... aj ked buhuzial ziadnych som sa nedockal zatial.

tinka228

sirius prepáč, ale na jednej strane hľádáš to najlepšie a na druhej strane sa ti zdá veľa si za to zaplatiť? ja si myslím, že na takej súkromnej klinike si možno dajú viacej záležať lebo im záleží na reputácii. v štátnej nemocnici im je jedno či to budeš mať pekné a či ty budeš spokojný. hlavne že operácia dopadne dobre. a tá cena sa mi vôbec nezdá vysoká. píšem ti to tu sem preto lebo ja mám malého syna, ktorého to pravdepodobne neminie a ja v záujme jeho zdravia a kvalitne, precízne vykonanej práce som ochotná urobiť čokoľvek. aj zaplatiť. a nemysli si že ja eurá pestujem doma na balkóne. tiež rátame každý cent, ale zdravie je na prvom mieste. tak pouvažuj či radšej nezainvestuješ do seba.
na záver by som chcela dodať že týmto vôbec nechcem povedať že v štátnych nemocniciach pracujú flákači. to vôbec nie. ale mám pocit, že im tam možno menej záleží na tom či je pacient spokojný.

cpe

Sirius, ta cena je fakt odradzajuca, ked v nemocnici ti to preplati poistovna.
A nie som spokojny preto, lebo v miastach, kde to sili, je to akoby stale trochu napuchnute. A to mi obriezku robili pred rokom a pol. Jedem urolog mi na to asi styri mesiace po operacii povedal, ze niekedy treba pockat aj rok a ono sa to moze upravit. Ale neupravilo sa. Takze bud to necham tak a lebo pojdem este na jednu operaciu, kde by to urobili pekne. Ale na to nemam vobec chut, lebo tie dni po obriezke nie su velmi prijemne (ale zasa nie je nic strasne, aby som ta neodradil).
Preto som ti pisal, aby si si dal zalezat na doktorovi, co ti obriezku bude robit.

Sirius

preco nie si spokojny s vysledkom ?
Este pockam na rady a ak nic pojdem asi do nemocnice rovno na urologiu a uvidim co mi tam povedia.

hej hej tu stranku som pozeral uz davnejsie akurat cena ma odradza :)