kedy ma prist prvy sex?

neviem nevie

je pravda ze ked mas niekoho rad tak pockas.... ale chalan je chalan a pud je pud... nie vzdy je to tak ze dokaze pockat rok alebo aj menej... a toboz nie ked si vypije.... ten ktory pocka je skor zazrak prirody... ale aj tak je lepsie pockat nejaky cas... a ked to chalan nevydrzi nestoji za to

eldorado

s priatelkou sme mali prvy sex po takmer rocnom vztahu. Holka bola panna a ale ja uz nie. Sex mi velmi chybal ale laska je prednejsia. Napokon som sa dockal.Vzdy ide o dievca , ci sa nato citi ci nie. Chalani by na sex pristali cim skor. Ale zena je podstatna, a najme ak je panna. No urcite by som skor ako mesiac neodporucal. Vacsina rozumnych dievcat pocka aj par mesiacov.

Zoomie

Po týždni sa mi to zdá dost prehnané...
Ked ho miluješ, a ked sa nebojíš, ked cítiš že si pripravená.Vtedy je čas...U niekoho je to týžden u niekoho mesiac u niekoho iného rok...Je to len na tebe, na tvojich pocitoch.A kolko máš rokov?Radím ti počkaj niáky čas aby si si vobec bola istá že stebou nieje len kvoli tomu aby ta Vyj3bal:-)

tip

Je to individualne. Cloveka mozes mat rada a nemusis mat s nim hned sex, kvoli tomu, ze dnes to vsetci robia uz v 15-tich. Nemusis sa milovat s kazdym s kym chodis. Treba urcity cas pockat ako sa vztah vyvinie, aby clovek nelutoval a aby si ho ten druhy fakt zasluzil a boli obaja spokojni.