Tvrdsi sex?

Príspevok v téme: Tvrdsi sex?
xtinusx

Taka mensia tema.:) Paci alebo pacilo by sa Vám keby vás partner zviazal napriklad nejakou satkou, opaskom , mozno aj jemne zbicoval opaskom ...alebo bicom? strasne po tom tuzim a neviem ci nahodou chalana nevystrasim :D ze si bdue mysliet ze som nejaka divna a tak...mate s tym skusenosti alebo poznate este nieco k tomu?

Lavronne

Mne osobne sa taketo praktiky nepacia, ale divna Nie si vobec. A urcite sa nemusis bat mu to povedat. Moze byt len stastny, ze mas rada kinky stuff.

zabicka1611

tiez praktizujeme, ale bez bičika :D priatel mi vzdy hovori, ze ho nesmierne vzrusuje ked sa ma nemoze dotknut a ked sleduje ze si robim co chcem :) takze neboj..On tomu pride na chut aj sam!! :)

mircoMY33

Dam ty otazku preco sa manzelia rozvadzaju???Lebo spolu nekomunikuju a boja sa co povie ten druhy.Treba komunikovat a komunikovat o vsetkom aj o sexe a podobnich intimnich veciach

niekto

vacsine babam sa to paci
poradim ti porozpravaj sa snim to je to najdolezitejsie zacni napr tak ze sa ho spytas na jeho najtajnejsie tuzby urcite dojde protiotazka :o)

nepovec mu naraz vsetko zacni napr zvazovanim a potom mu neskor povec nieco dalsie >:-)

zizaa

my to s priatelom praktizujeme bezne a je to super, ja som nic podobne nikdy predtym neskusala az s nim a ani som nevedela, ze by sa mi take nieco mohlo pacit, jasne mi to nenevrhol hned ale asi po par mesiacoch co sme boli spolu a kedze som taka, ze sa nebranim novym veciam tak sme to vyskusali a je to super:)
myslim, ze ludia take veci bezne robia len o tom nehovoria, skus mu to tak nepriamo navrhnut alebo pusti volake take porno a povedz, ze toto by sa mi pacilo...

nelly15

tak zviazat v pohodke možno aj opaskom ale ten bičík ja asi nie lebo sa mi zo všetkého tvoria modriny...ale je to uplne normalne...