cyto III - HPV negativne

Príspevok v téme: cyto III - HPV negativne
lenica

ahoj vsetci, chcem sa poradit a opytat na vas nazor. asi pred mesiacom mi gynekolog spravil cytologicke vysetrenie a vysiel treti stupen. tak mi dal spravit aj test na hpv, ktory ako mi povedal, by mal byt hlavnou priconou zmien na maternici, ale tento vysiel negativne. zijem v zahranici a neviem presne, ako to vyzera s vysetreniami na svk. gynekolog mi tiez povedal, ze mam zapal, ktory je ale nateraz vylieceny (mala som ATB), ale cyto III ostava a vraj jediny sposob, ako to liecit je zmrazenie tych "zlych" buniek. v pripade, ze by som suhlasila, znamena to, ze by sa tym moj problem vyriesil? a ked pricinou nie je hpv, co moze sposobovat zmeny na krcku maternice veduce k bujneniu buniek? vopred vdaka za vsetky nazory.

RNG

Ifka, nikto nepochybuje o ucinnosti tetracyklinu na rozne bakterie. Ale su aj ine ucinne prostriedky, ktore lekari az na vzacne vynimky vobec nepoznaju hoci su to neskodne potravinove doplnky.
Ja ich s uspechom pouzivam, lebo som sa to naucil od tych vzacnych lekarov, co tieto prostriedky pouzivaju miesto syntetickych patentovanych liekov, a to s velkym uspechom.
Casto to pracuje aj na takych pripadoch, kde zlyhaju atb.

ifka1

mila pava, takouto a podobnou liecbou pomohla moja doktorka mnohym zenam.usetrila ich drastickym gynekologickym zakrokom.pankreas viac devastuje alkohol, ako takato nie dlhodoba liecba.

pava22

Milá Ifka1 z 5.6.2009,v príspevku si tvrdila\"Po 3-och baleniach tetracyklínu sa Vám výsledky upravia...\".Z mojej praxe viem,že po 3-baleniach či už tetracyklínu,antibiotika,alebo širokospektrého antibiotika dôjde k takej devastácii pankreasu,že cukrovka nedá na seba dlho čakať-všetkého s mierou.

RNG

Indonal nie je ziadny marketingovy tah, I3C aj DIM su dokazane ucinne desiatkami vyskumov a statisicami pacientov.
Zmeny na krcku maternice mozu byt dosledok velmi mnohych mikroorganizmov, od roznych bakterii, cez plesnove a kvasne kultury az po virusy.. Takze samozrejme sa nejedna len o HPV virusy, a samozrejme treba kazdy z uvedenych moznych dovodov adresovat spravnymi prostriedkami.
Ale I3C a DIM, tiez sulforphane aj napriek nakazam nedovoli vznik rakovinnych buniek a to je jasne dokazane mnohonasobne roznymi vyskumnymi teamami.
K vzniku rakovin vyznamne prispievaju toxiny, ktore tieto mikroorganizmy vylucuju a tym sposobuju zaroven zapaly.
Preto enzymaticke cistenie je vyborny prostriedok proti rakovinam vseobecne, ci uz preventivne alebo liecebne.A treba ho pouzivat aj pri inych problemoch zamorenia tela.
Wobenzyme je zialbohu ale velmi stary a slaby prostriedok,treba ho re ucinok brat az 30 tabliet denne,
na trhu su dnes ovela silnejsie a podstatne lacnejsie prostriedky, pozri na par, co som porovnaval na -odkaz odstránený- pod temou "enzymy"

s rozumom

Všetky zmeny na krčku maternice spôsobujú zápalové baktérie. Každá žena, ktorá ma odporučenú konizáciu z dôvodu zhoršovania lézie je infikovaná HPV vírusom, lebo práve tie spôsobujú tie zmeny na krčku maternice. Netreba brať žiadny INDONAL, to je len marketingový ťah. Treba posilniť imunitu správnou stravou, výživovými doplnkami atď. Ja som neužívala žiadne prípravvky od tunajších "liečiteľov". Vsadila som na dobre osvedčený WOBWNZYM a zabralo to. Mala som HGSIL-IV pred konizáciou a teraz mám CIN1 low grade tj. ten najľahší pred rakovinový stupeň.

RNG

?????????????, radim tie iste ucinne prirodne prostriedky dookola, pretoze lekari predpisuju tie iste chemikalie dookola.
A casto netrafia, lebo ich antibiotika a antivirotika maju casto velmi uzke spektrum zaberu a prirodne su spravidla ovela sirsie zaberajuce, lebo sa skladaju z vela zloziek, ktore spolupracuju s telom na obrane proti mnohym nikrobom, nielen urcitym.
Inac mohol by som radit aj plno inych, ale musim sa sustredit na tie, ktore ludia maju sancu dostat aj na Slovensku nejakym sposobom a to hlavne take, co su im aj financne dostupne.
Mnohe na svetovom trhu su totiz pridrahe, prinove a tazko dostupne.
Tak som sa sustredil len na tie, co aj sam osobne poznam a uzivam podla potreby na sebe, rodine a blizkych priateloch.

ifka1

po troch baleniach tetracyklinu sa vam vysledky upravia tak, ze lekar nebude verit vlastnym ociam. samozrejme to musi vybrat aj partner.

Lenica

vdaka vsetky, snazim sa priebezne citat aj prispevky na temu konizacie, ale teda tam ich je.. takze to ide pomaly. co som zatial citala, tak vsetky baby, co neskor sli na konizaciu, mali potvrdene hpv. viem, ze nic nie je 100%, ani tie testy nie, ale stale mi vrta v hlave, cim to teda je, ze mam take zle vysledky cyto, ked nemam hpv.
PS: kupila som si aspon actimel na imunitu na zaciatok..
RNG, tiez som za prirodne produkty radsej ako chemiu, ak mozes posli daky link, kde sa dozviem viac o tym produktoch.. vopred vdaka