výtoky a jedlo

Príspevok v téme: výtoky a jedlo
d.i.v.a

často mávam výtoky a zápaly. časť je možno aj pre zanedbanú zdrav. starostlivosť, rozmýšlam, či to nemôže mať aj súvislosti s tým, že som semi-vegetariánka. tzn. že výnimočne zjem ryby alebo kuracie mäso. No väčšinou mäso nejem. Stravujem sa takto už asi 3,5 - 4 roky. Predtým som mäso jedla iba preto, lebo ma do toho nútili. Nechutilo mi to nikdy. A teraz sa stravujem podľa seba. Neviem. Bojím sa, že či tieto moje zápaly spolu nesúvisia. S partnerom sa nemôžme milovať, a mňa to už ubíja. Vraj mám chronický zápal maternice... No keď mi doktor dá nejaké lieky, tak to na pár dní až týždeň prestane, a znova sa to vráti. Hygienu dodržiavam, ale nechcem sa zas umývať 3krát denne,lebo ani to nie je dobré. Vedel by mi niekto prosím poradiť?

alzbee

silva22: mas pravdu...tiez mi to vravela gyneklogicka, ze je dobre si z casu nacas v ramci prevencie kupit probiotika..

silva22

Skus nech ti predpiše gynekologička GYNOFLOR, su to probiotika špecialne tam dole .Bude ti to vždy obnovovať mikrofloru a budeš ok. Berie sa to dlhodobo po preliečeni každy 4-5 deň , neskôr ked budeš už ozaj fit tak stači pred menzesom a po ňom aby ti to napravilo a udržalo mikrofloru. Popri tom obmedziť sladkosti a uvidiš , že budeš fit. Daju sa kupiť aj bez predpisu ale su drahšie.

nezávislák

d.i.v.a ak tebe vyšielkultivaciou kvasinkové ochorenie tak tomusi byť vidieť aj na partnerovi,-ide o maličké belavé vyražky veľkosti špendlikovej hlavičky ktoré praskaji a tiež poprasknutí obsahom je syrovitá hmatoa,Lokalizácia na celom glenze-žaludi aj predkožky ale nikdy nezasahuje na kožu penisu....AQko bolpreliečený partner a ako ty?

alzbee

Ja tiez mavam dost casto vytoky a tak som sa spytala gynekologicky, ze ci to nemozem mat od partnera...lebo ved (neberte to v zlom chalani) vzdy sa davame vysetrovat len my zeny a ked ide chlap k urologovi raz za zivot, tak aj to je vela....ona mi vsak povedala, ze partnera treba preliecit len vtedy, ked ide o pohlavnu chorobu a vtedy, ked aj on sam vidi, ze mu nieco je, ked vidi, ze nie je v poriadku...inak vraj chlapi nemaju nic s nasimi vytokmi. Mozu zato bakterie, ktore su inak dobre, ale ked mame napr. stres alebo sme chore, ci berieme antibiotika, tak sa zacnu mnozit a uz je vytok na svete.

nezávislák

kvasinkovéinfekcie su vlastne mykozy a tie sa prejavuju syrovitým hrudkovytým belavým vytokom a hrozne svrbia, musiš preliečiť aj sexualneho partnera svojho lebo ťa može opakovane nakaziť a potom tvoje ochorenie može prejsť do chronickéhgo štádia a to sa už nedá riešiť, ... nespozorovala si zmeny na penise u svojho partnera.

d.i.v.a

keď ja som od vtedy spozorovala problémy. A už je to na nevydržanie. Preliečim sa a znova. Tak už neviem kde mám hľadať súvislosti. a myslela som to v tom zmysle, že či mi nemôže chýbať niečo čo je obsiahnuté v mäse a takto sa to prejavuje navonok.

nezavislák

Myslim si že vytok nemá absolutne nič spoločné s jedlom ale musiš specifikovať či je ten sekret číry alebo skalený, sfarbený a či zapácha alebo nie.