citim sa sama

paulinka353

z toho si nič nerob moja.. ja tiež sa takto citim hlavne po večeroch...pritom nemam ani priatela.. ale zas rodinu, kt. ma sklamala ked som riesila rozchod s byvalym... kamaratky tiež nemam nič moc.. okrem jednej s ktorou sa prehlbil vzťah a konečne som ako tak štastna (3x klop aby som to nezariekla)...ale mam predsa len kamaratov..aj to na nete..u ktorých viem že kedykolvek sa na nich možem obratit.. skus si tiež nejakeho takeho najst. ja vždy ked mi je smutno viem že aspon jednemu z nich ked napišem alebo zavolam tak sa o tom so mnou porozprava a pomože mi ten pocit zahnat niekde do uzadia.. je to na nezaplatenie... vyskušaj a uvidiš vela štastia :)

livia007

necakaj kym sa ti nejake kamosky ci kamarati ozvu lebo sa nezvu len tak. pekne si vstkych obvolaj a chod von aspon na kavu ci hocico. musis byt aktivna a potom to pojde.a najdes si aj lepsie dovernejsie kamaratky-ale toto je proces selekcie aj niekolkych rokov. nic nie je zadarmo.
no a co sa tyka chalana tak toto sa neda popohnat. pekne sa o seba staraj bud so sebou spokojna a stastna, pozitivna a raz na seba natrafite. ja mam 27 a tiez nemam priatela ale zvot ide dalej a urcite sa raz stretneme.

Tom26

kikka:
Pokus sa namiesto spytovania svedomia vyuzitu vlastnu samotu v hladanie hladaneho. Samozrejme, nemusi hladanie priniest zelany efekt, ale viera, ze sa ti to podari nech ta sprevadza.

kikka

nie rusalka,mam 23 rokov, nemam priatela. A kamaratky nejake mam, ale nemozem povedat ze by to boli nejake dovernicky.
Byvam sama v byte a niekedy to na mna priserne dolahne.Ale uz je lepsie.