VYTVORENIE POKOJNEHO A KLUDNEHO DOMOVA

Príspevok v téme: VYTVORENIE POKOJNEHO A KLUDNEHO DOMOVA
oslobodenie

nebudem vela toho vypisovat na uvod,len by som napisala jednu dolezitu vec.
Hladam nejaku,zenu-spolocnicku,ktora ma plne zuby svojho chlapa,ktory ju neustale ponizuje,stresuje.Rada by som s takou zenou,vytvorila kludny a pokojny domov,nie len pre nas,ale aj pre nase deti.
Napadlo ma to preto,lebo dvom by sa nam lahsie zacinalo,ako jednej,nehladam lazbu,to nie som,len spolocnicku na zaciate noveho kludneho a pokojneho zivota.
Zatial len tolko.

ShaulaThalit

to nerob... jednak uz len z prozaickeho dôvodu, ze 2 zeny a 1 domacnos = KATASTROFA.

a suhlasim s CHYBOU... ma VELKU PRAVDU.

vela stastia

jajka001_

presne ako pise chyba, osamostatni sa. ak nie si lesba, zivot s inou zenou ti po chvilke pride cudny, urcite sa budete hasterit, jedna z vas si najde casom chlapa, muzske navstevy, zavist, nenavist...a do toho vase deti

Linnda_260

A keby si skúsila pre začiatok nejaké krízové centrum pre týrané ženy? Aspoň na pár mesiacov. Tam stretneš aj ženy s rovnakým osudom, možno sa aj skamarátite. To by bol len začiatok z ktorého sa môžeš odraziť. Ale fakt neviem, či ti radím správne, ja som v takejto situácii nikdy nebola, len ma to tak napadlo.
Inak, myslím si, že robíš dobre, že takto rozmýšlaš. Dôležité je nabrať odvahu a urobiť prvý krok. Držím palce. Určite ešte napíš, ako pokračuješ.

oslobodenie

moze byt,ze to bude chyba,mne len ide o to,ze tazko sa teraz osamostatnuje zenam s detmi,a ked budeme dva napr.na podnajom,ze si rozdelime platenie,tak to bude pre obidve lepsie.A ja mam aj dalsie plany,potom pomahat aj dalsim zenam,ktore su v takej situacii.
Len,je to lahke povedat a napisat,ale tazsie uskutocnit.Zalezi,ako sa bude darit.

chyba

To musíš dokázať sama, takto sa nikdy neoslobodíš. Namiesto chlapa tyrana hľadáš iba ďalšiu barličku v podobe spoločníčky- ženy. Oslobodenie príde iba vtedy ak dokážeš nabrať silu, odvahu a začať odznovu, nový život sama- vlastnými silami. Toto tvoje riešenie sa mi zdá ako veľmi veľká chyba.